Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
µTorrent problem
STRANA 1 OD 1
mixim µTorrent problem 17.09.2009. 08:19 T20162

status: user
broj poruka: 76

Imam problema sa uploadom u pomenutom programu, u poslednje vreme mi upload stalno skace i pada u odredjenim vremenskim intervalima (od nule do maksimalne moguce brzine), a cesto se vrti oko 5-6 KB/s. Naglsavam da uvek ima dovoljno leechera za maksimalni upload. Ponekad radi dobro duze vreme, ali su sve cesci intervali sa minimalnom brzinom. Koristim 1.8.3 (build 15772) i nisam menjao podesavalja u medjuvremenu, znaci podesio sam ga pre nego sto su poceli problemi. Sa download-om nemam nikakvih problema. Evo kako to izgleda:
http://www.dodaj.rs/f/e/3S/52hVDel/upload.png
Kad koristim rapiduploader. brzina je maksimalna i konstantna.
http://www.speedtest.net/result/567352538.png
Pozdrav svima i hvala na odgovorima!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Isto i kod mene 17.09.2009. 08:52 #140569

broj poruka: 6876
mozda je to torenata ne znam ,ja sam skino jdownloader i sve skidam sa magauploda,bolje od torrenta petsto puta,rapidshare isto!

djokosrb Isto i kod mene 17.09.2009. 08:54 #140570

broj poruka: 6876
mozda je to torenata ne znam ,ja sam skino jdownloader i sve skidam sa magauploda,bolje od torrenta petsto puta,rapidshare isto!

mixim odgovor 17.09.2009. 09:00 #140573

broj poruka: 76

Bolje je za one koji koriste adsl sa malom uplad brzinom. Meni je relativno dobar upload za nase uslove, i uspevao sam da odrzim dobar ratio na privatnim tracker-ima, pa su mi torrenti savrseno odgovarali dok se nisu pojavili ovoi problemi.

Da li je moguce da mi je provajder obogaljio P2P saobracaj? Da li ima nekog kod IKOM provajdera da su mu isto tako s*ebani torrenti?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs