Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Satelitski net
STRANA 1 OD 1
gilopile Satelitski net 21.08.2009. 10:21 T19515

status: user
broj poruka: 9459

Posto mi je vise muka od ovog vajrlesa,a nemam drugih mogucnosti(kabel,adsl...),interesuje me da li neko koristi sat.net.
Ako moze par recenica.neki provajder,sajt...
Koristio bi vajrles za up.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
baxter re: 21.08.2009. 10:59 #134300

broj poruka: 730
Kada sam ja hteo da ga uzmem pre 2 godine stvari su stajale ovako morao sam da imam fiksni telefon ili da upload ide preko GPRS-a na telefonu e sad sto se tice downloada mozda se promenilo nesto ali si imao foru Flat i 5,11gb...ali sa neogranicenom brzinom.sto se tice uploada nemoj da se nadas puno osim ako neces da uzimas dvosmerni koji puno skup.Pozzzz

Todor01 re 21.08.2009. 13:27 #134331

broj poruka: 49
Sad ti je dobra kombinacija 3g internet i satelit. Uzmes najmanji paket 3g interneta i furas. Jedino nemoj da koristis torrente (dc mozes, al nemoj nista da serujes),jer se onda ne isplati jer vuče dosta uploada. Pri obicnom surfu 100 mega uploada moze da ti traje mesecima.
Todor01 re 21.08.2009. 13:43 #134339

broj poruka: 49
hm, kolko sam shvatio ne moze da se naruci flat paket preko provajdera vec se kupuje određeni promet, za određeno vreme. Tako da ispada da još uvek nije isplativo. Osim dok ne dođe ovo http://www.personalmag.rs/internet/satelitski-internet-za-siromasne/ :D.

gilopile Re: re 21.08.2009. 13:56 #134342

Jooj ne samo ogranicen 2,3,5gb.Mislio sam da li postoji neso flat?
Ovo za siromasne ce biti 2020 godine,kada u svetu bude normalno 3000Mb/s.
Hvala u svakom slucaju.

@baxter i ja sam pre oko 2 godine isto jurio satelitski,ali kao sto kazes treba i up,a telefon mi se nekako nije svidjao da mi bude otvoren 24 sata dnevno.Mislio sam da se nesto tu promenilo,ali izgleda da nije,dodjavola.

Reko sada imam wirelees,pa bi mi koristio kao UP,ali od toga nista.
Hvala na odgovorima!
:: hm, kolko sam shvatio ne moze da se naruci flat paket preko provajdera vec se kupuje određeni promet, za određeno vreme. Tako da ispada da još uvek nije isplativo. Osim dok ne dođe ovo http://www.personalmag.rs/internet/satelitski-internet-za-siromasne/ :D
::
::
baxter re: 21.08.2009. 15:08 #134346

broj poruka: 730
Ima jos nesto za male pare znaci samo Download ali ofline dobijas nocu fajlove znaci i do 20gb tj max download ali ne znas sta dobijas slike filmove bukvalno sve to je criptovano i ti imas password koji dobijes uz account da ih otkljucas.sve i svasta ima to ima moj drug jedino je sr@nje sto ne znas sta dobijas.....
alrad ... 21.08.2009. 16:20 #134352

broj poruka: 4848
Broadsat & Balkan-ERP

gilopile Re: re: 22.08.2009. 08:14 #134459

E to su vec prave nocne more,blago receno

Hvala Vam na trudu!Ipak cu ostati jedno pola milenijuma na vajrlesu,za sada

:: Ima jos nesto za male pare znaci samo Download ali ofline dobijas nocu fajlove znaci i do 20gb tj max download ali ne znas sta dobijas slike filmove bukvalno sve to je criptovano i ti imas password koji dobijes uz account da ih otkljucas.sve i svasta ima to ima moj drug jedino je sr@nje sto ne znas sta dobijas.....
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs