ovo sam uradio: Stavi mu IP na primer 192.168.1.10. U Wireless / Wireless Settings ima WPA2 security, znači: 1. Enable Wireless Security 2. WPA-PSK / WPA2-PSK odaberi 3. TKIP 4. Izmisli neku šifru ali je DOBRO zapamti 5. Ovo vrednost ostavi koja jeste.
Na kompu, koji se wireless kači na mrežu naprovi profil sa WPA security opcijama kako bi video mrežu i net korektno. molim te objasni mi kako da napravim taj profil sa WPA opcijama na lap topu,jer sad,kad hocu da se konektujem, mi kaze:windows was unable to find a certificate to log you on the network. hvala unapred
Enter your 6+2 username and password in the appropriate blanks, (this is the same as your Central Login username and password) but leave the logon domain empty. Click “OK” and you will be authenticated onto the wireless network using WPA2.
molim te reci mi koji je to username i password vidim da pise da to neki moj centralni login ali ne znam koji.kakav je to centralni login gde se nalazi?
:: :: Enter your 6+2 username and password in the appropriate blanks, (this is the same as your Central Login username and password) but leave the logon domain empty. Click “OK” and you will be authenticated onto the wireless network using WPA2 :: :: molim te reci mi koji je to username i password vidim da pise da to neki moj centralni login ali ne znam koj :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.