Ovako moram prvo da kazem sta imam.Imam modem ovaj gore sagem koji mi je spojen na switch D-link i u taj switch su mi spojena dva kompljutera i on sam dodeljuje automatski ip adrese i deli net i sve radi ekstra stim da imam jedan problem a to je ne mogu oba kompa da se spoje na jedan server u counteru strike.Znaci moramo da igramo na razlicitim serverima. Ranije mi je radilo sve kako treba i odjednom nece vise i to je tako na svim serverima onaj ko prvi udje igra dok drugi pokusa da se konektuje na isti server samo stoji i nece da ucita!!! Jel moze neko da mi pomogne do cega je i sta treba da se podesi da bi radilo sve ok da mozemo oboje da udjemo na server!! Unapred mnogo hvala!
Meni se ista stvar desavala dok smo igrali na bnetu zajedno. Ne dozvoljava isti ip taj server, znaci mora biti razlicit ip da bi obojica igrala ili mozes, da ubodes net u jedan komp i napravis lan mrezu izmedju ta dva kompa i sharujes internet konekciju i mozes da igras na istom serveru sa prijateljem na tom drugom kompu koliko hoces. Ali da bi imao net na drugom kompu ovaj komp u koji ti je direktno povezan net iz modema mora uvek biti ukljucen.
Ako je u pitanju telekom ADSL pronadji uputstvo pa podesi modem da ti radi u BRIDGE modu. Imas uputstvo na netu, pa jedino sto moras podesiti jesu i konekcije na oba racunara. Samim tim druge ce biti IP adrese i sve ostalo.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.