Da li neko koristi kod IKOM-a Tomsonov modem 420 preko USB-a? Problem je u tome sto se posle nekog vremena jednostavno vise ne moze pristupiti internetu. Sve lampice na modemu svetle kao da je mreza OK, ali izlaska na Internet nema. Posle resetovanja ili modema ili racunara sve opet proradi. Da li je potrebno u Device manageru iskljuciti power management za USB Root Hub? I da li to resava problem?
Drugar ima isti problem sa tim modemomn na IKOM-u. Rekao bih da tome nema leka. Probao je više mrežnih kartica, kojekakve drajvere. Modem ima konstantan received i sent bytes i ne bi smeo da Power Management da se mnogo kurči tu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Preko LAN-a bi morao da radi normalno. Proveri mu dobro sve telefonske kablove i kontakte. I to hoće da zeza, ako je nešto budženo. Stavi neki potpuno nov telefonski kabl, pa vidi kako radi.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Ne koristim ga ja, vec jedan moj poznanik. Ubih se da ga nateram da radi normalno. Jos mi ostaje da probam preko LAN-a :: :: ::
:: Preko LAN-a bi morao da radi normalno. Proveri mu dobro sve telefonske kablove i kontakte. I to hoće da zeza, ako je nešto budženo. Stavi neki potpuno nov telefonski kabl, pa vidi kako radi :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Ne koristim ga ja, vec jedan moj poznanik. Ubih se da ga nateram da radi normalno. Jos mi ostaje da probam preko LAN-a :: :: :: :: :: ::
Jbg, kad se žurim bez potrebe. Taj modem je, očigledno, krš. Ja bih, za svaki slučaj, proverio sve kontakte. Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Jel se greje ta kantica? Ako se greje hoce da se zabaguje,od moje zene brat ima Ikom i taj Tompson i stoji mu na promaji da bi radio, skoro isti problem kao i s Cripto modemima i ruterima .
i imam thomsonov modem i shljaka bez problema preko 2 godine (naravno povezan preko LAN-a). Ako vec treba da radi internet share-ing nek kupi najjeftiniji ruter tp-linkov i nema problema...
Hvala svima na odgovorima. Izgleda da je upalilo gasenje power management-a za USB Root Hub. Za sada radi i nadam se da se nece ponovo zablokirati. Ako se to desi, ostaje da se proba preko LAN konekcije. Inace nema internet shering-a. Jedan komp i jedan korisnik.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.