nebi da objasnjavam zasto i kako ali potreba je pristupiti internetu preko dial up-a vec par godina se nekacim dial up-om ali ipak nisam zaboravio proceduru ali sada prvi put pravim konekciju pod sedmicom a nesto skripi, naime modem je korektno instaliran,konekcija je po meni korektno odradjena,tel. linija je takodje u redu ali modem nepoziva zadati broj , `wait for dialing tone` je takodje ukinut .... u cemu je blempro??
da covek kaze da je iskljucio to wait for a dial tone.....moguce da je ukoliko je sam windows pronasao driver za modem,moguce je da zeza pomalo....probaj da nadjes bas driver za win7 za taj modem....mada nece biti lako....i probaj i ovu banalnost....pokusaj da podignes slusalicu u trnutku biranja,mozda proradi....desava se da signal nema dovoljno``snage``da otvori liniju...ali kada podignes slusalicu,veza je vec otvorena,a modem bi trebao da ``okrene`` taj broj...pokusaj pa javi
ako hoce da bira,okrenuce bilo koji broj...pa i broj tvog mobilnog,nije los nacin da se proveri da li uopste okrece broj komp.....ali ukoliko nece da okrene sam,pokusaj da podignes slusa.licu telefona,i onda pokrenes dial up....moguce da ce tada okrenuti,desavalo mi se to sa nekim rockwell modemima....
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.