Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Huawei HG520s - mnogo zuji
STRANA 1 OD 1
Dragg Huawei HG520s - mnogo zuji 06.07.2009. 12:50 T18588

status: user
broj poruka: 2270
Dakle, bučniji je od kompletnog kompa (koji je ipak prilično tih) i još gore - to je visokofrekventno pištanje, veoma iritirajuće. Tokom dana kada postoji spoljna buka i nije strašno ali nema teorije da ga ostavim uključen preko noći da nešto skida.
1. Da li je to normalno za ovaj tip rutera ili treba da ga reklamiram telekomu?
2. Ako kupim neki ruter da li će biti problema oko podešavanja, tj, da li su dovoljni parametri koje mogu da isčitam iz konfiguracije HG520s i sa telekomovog papira ili mi trebaju dodatne informacije od telekoma?
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic .. 06.07.2009. 13:07 #126561

broj poruka: 19023
naravno da nije normalno to zujanje, zovi telekom pa se sa njima konsultuj, dace ti drugi modem, a ne znam koliko ti se isplati to menjanje router-a, jer imas ugovor da koristis huawei za DZ, svakako moras da podesavas svaki router, po parametrima provajdera...
Dragg re 06.07.2009. 13:30 #126569

broj poruka: 2270
ok, hvala. Javio sam im, zameniće u roku od 48h. Videćemo.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs