Naime juce sam instalirao program IP changer i koristio ga u programu Jdownloader. Kad sam uvece dosao kuci modem se restartuje non stop. . Upali se prva lampica, druga, treca i kad se upali cetvrta prve tri se ugase i pise u donjem delu ekrana - Unpluged cable, i tako non stop.Da li je mozda krivac grmljavina ????. Modem je za ADSL, tip SAGEM - 1201. Da li je neko imao slicnu situaciju i da li ima pomoci???? Pozdrav.
Prvo ga isključi iz struje skroz. PA probaj ponovo. Probaj ga u USB-u, ako se i dalje resetuje, nosi kod provajdera da ti zamene. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
bacio sam ih u trash gomile..... ako imas neki adapter mozda ti i proradi. Obavezno probaj da ga resetujes na def vrednosti. Pozadi dugme reset. Mozda se i povrati.
Probao sam ovo sto mi je predlozio Bax2003, ali opet ista situacija. Odnesem u PTT i ispostavi se da je crklo napajanje. Kaze onaj u posti da nije cudo, vek im je godinu - dve. Nisu imali rezervno napajanje, pa mi zamenili ceo modem. Isto SAGEM f@st 1201 samo V2.(malo lepsi) i ima firewall. Markopvict je bio u pravu. Pozdrav!!!
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.