Verat NET 2048/192, ovih dana kuci pravi pravcati ocaj. Koristim JDownloader i brzine su prava beda. Ni sa jednog servisa ne ide preko 80 kb/s, netload i magaupload ga zilave do koske, nekad i po 10-20 kb/s, ostali tu i tamo kako kad ali uglavnom od 35-50kb/s.
E sad nisam kuci da proverim kako je tokom dana ali na poslu sabijaju i do 1mb/s i da ne ogranicavam na 400kb/s ugusio bi internet.
Meni su HTTP benchmark drajveri sa ATI-a ili nVidia-e....trenutno 42x kb/s Telekom ADSL 4 MB, znači sve je ok.
Juče sam sapeglao nekih 10-tak linkova sa MU, išao je odlično....oko 350....NetLoad...kako kad...ide od 400 - 80 kb/s pa do pucanja....RS....max oko 230 sa prekidima znači pola od toga...FileFactory se produhovio....lepo radi ovih dana. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
1 kbps (kilo bits per second) = 1000 bits per second 1 Mbps (mega bits per second) = 1000 kilo bits per second. 1 Gbps (giga bits per second) = 1,000 mega bits per second.
odkad je propao slavni GOVNET i Beotel preuzeo njihove korisnike, tj.mene leti ko airbus! PS. a jel moze jedna tema bez prepucavanja? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Pa kad bi mogla jedna bez pametnjakoviča kao što je acayo, želja bi ti bila ispunjena. Liku je dosadno a mi smo tocila, pa je odlučio da nas prosvetli.
Šta to čoveka natera da iz dosade / zlobe / neraspoloženja / ustajanja na ko zna koju nogu napiše tako nešto ? Niko ne zna šta je Kb / KBps itd....upucava tuđu temu, pa je red da nam objasni zašto to radi!
A to za Čaka Norisa nisi smeo da napišeš..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: odkad je propao slavni GOVNET i Beotel preuzeo njihove korisnike, tj.mene leti ko airbus :: PS. a jel moze jedna tema bez prepucavanja :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
:: :: Mr.Dlaka u Jajetu, znamo mi to dobro, al ću baš da vodim računa o velikom i malom slovu zbog takvih kao ti. Važno je da me razume onaj ko je pitao :: :: A ako ti slučajno ne znaš :: :: KB (KiloByte) = 1024 Bytes (approximately 1000 Bytes :: 1MB (MegaByte) = 1024 KB (approximately 1000 KiloBytes or 1 million Bytes :: 1GB (GigaByte) = 1024 MB (approximately 1000 MegaBytes or 1 billion Bytes :: 1TB (TerraByte) = 1024 GB (approximately 1000 GigaBytes or 1 trillion Bytes :: :: 1 kbps (kilo bits per second) = 1000 bits per secon :: 1 Mbps (mega bits per second) = 1000 kilo bits per second :: 1 Gbps (giga bits per second) = 1,000 mega bits per second :: :: 256 kbps -> 31.3 KBp :: 384 kbps -> 46.9 KBp :: 512 kbps -> 62.5 KBp :: 768 kbps -> 93.8 KBp :: 1 mbps ~ 1000kbps -> 122.1 KBp :: :: Brzina downloda :: :: Download KBPS speed = (Kbps value*1000) /8)) / 1024 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: jer vi znate razliku izmedju Kb/s (kilobita po sek) i KB/s (kilobajta po sek)!!!!!!!! :: :: :: :: :: ::
mislim ovaj acayo sramota sta radi, ko da mi ne znamo da smo budale dodje lik i pametuje, ali necemo da se prepucavamo. Inace lelekom kod mene ide kao i obicno jedino rapid nesto slabije i mnogo varira brzina
To jeste, torrenti ubiše....čak i Top Gear koji je tada imao 12000 seedera, vukao se ko prebijen.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: ADSL Sezampro Direct@Home 1024/256 kb/s :: Ovih dana je download zivi ocaj.Skidam sa new torrenta uglavnom,nikad gori download :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
:: :: To jeste, torrenti ubiše....čak i Top Gear koji je tada imao 12000 seedera, vukao se ko prebijen... :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: ADSL Sezampro Direct@Home 1024/256 kb/s :: :: Ovih dana je download zivi ocaj.Skidam sa new torrenta uglavnom,nikad gori download :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
@acayo Je li bre ti matemaricar ti znas koja je razlika izmedju kilobita i kilobajta ali ne znas da morntiras hladnjak na AMDeku? Koj si ti foler, ako vec pitas ja sam lepo stavio kb/s a ne kbit/s.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: jer vi znate razliku izmedju Kb/s (kilobita po sek) i KB/s (kilobajta po sek)!!!!!!!! :: :: ::
Re: Re: matematicari>>>>>>nisi chuo za KIB/MIB/GIB
24.06.2009. 19:50
status: user broj poruka: 1889
:: :: Mr.Dlaka u Jajetu, znamo mi to dobro, al ću baš da vodim računa o velikom i malom slovu zbog takvih kao ti. Važno je da me razume onaj ko je pitao :: :: A ako ti slučajno ne znaš :: :: KB (KiloByte) = 1024 Bytes (approximately 1000 Bytes :: 1MB (MegaByte) = 1024 KB (approximately 1000 KiloBytes or 1 million Bytes :: 1GB (GigaByte) = 1024 MB (approximately 1000 MegaBytes or 1 billion Bytes :: 1TB (TerraByte) = 1024 GB (approximately 1000 GigaBytes or 1 trillion Bytes :: :: 1 kbps (kilo bits per second) = 1000 bits per secon :: 1 Mbps (mega bits per second) = 1000 kilo bits per second :: 1 Gbps (giga bits per second) = 1,000 mega bits per second :: :: 256 kbps -> 31.3 KBp :: 384 kbps -> 46.9 KBp :: 512 kbps -> 62.5 KBp :: 768 kbps -> 93.8 KBp :: 1 mbps ~ 1000kbps -> 122.1 KBp :: :: Brzina downloda :: :: Download KBPS speed = (Kbps value*1000) /8)) / 1024 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: jer vi znate razliku izmedju Kb/s (kilobita po sek) i KB/s (kilobajta po sek)!!!!!!!! :: :: :: :: :: ::
Naravno ne odnosi se samo ne tebe... nego si ti pocheo sa listama i tabelama Sad ja moram da zavrshim :)
Ko te je izvredjao molim te, nego ljudi nemaju vremena da pisu tacno sve u zarez ko u skoli na pismenom iz srpskog, pa ni tamo to ne gledaju, znalo se na sta se mislilo, koji si sitnicar strasno, a jel znas ti razliku izmedju jer(posledica) i je li (upitna recca) c c c @Mr. Dlaka u Jajetu
Ko te je izvredjao molim te, nego ljudi nemaju vremena da pisu tacno sve u zarez ko u skoli na pismenom iz srpskog, pa ni tamo to ne gledaju, znalo se na sta se mislilo, koji si sitnicar strasno, a jel znas ti razliku izmedju jer(posledica) i je li (upitna recca) c c c @Mr. Dlaka u Jajetu
:: Ko te je izvredjao molim te, nego ljudi nemaju vremena da pisu tacno sve u zarez ko u skoli na pismenom iz srpskog, pa ni tamo to ne gledaju, znalo se na sta se mislilo, koji si sitnicar strasno, a jel znas ti razliku izmedju jer(posledica) i je li (upitna recca) c c :: @Mr. Dlaka u Jajetu :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.