Jel zna neko resenje za sledeci problem? Imam SBB kablovski net, nemam firewall, ali nece da dozvoli aplikacijama da same downloaduju updateove i ne dozvoljava mi da npr. Windows proveri da li je legalan...Hvala na pomoci
Ja imam SBB kablovski internet, i najnormalnije radi sve to. Koju to verziju windows-a koristis, neku modovanu ili untouched? Kako ti inace radi net, je li problem samo u tome sto si naveo ili ima jos nesto? Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Jel zna neko resenje za sledeci problem? Imam SBB kablovski net, nemam firewall, ali nece da dozvoli aplikacijama da same downloaduju updateove i ne dozvoljava mi da npr. Windows proveri da li je legalan...Hvala na pomoci
Sve radi normalno i download i upload, ali nece da updateuje i nece da mi skine windows messenger, niti da se uloguje na isti...koristim XP SP2, koji je nelegalan i to je jedino...
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.