imam PTT ADSL 1 Mb/s i koristim Rapidshare (preko CryptLoad-a) 24/7.ali mi se IP adresa menja ali vrlo retko mozda jednom na par dana. restartovao sam modem (Sagem fast 1201) ali adresa ostaje ista i naravno onda smaranje 15 min wait time.Zvao sam ove u PTT-u i pitao ih zasto mi se ne menja adresa a oni su mi rekli da mi dodeljuju novu IP adresu samo kad ima neka slobodana. kako da je promenim ako neko zna neka molim vas pomogne!!!!! unapred zahvalan
E tako je vec bolje!!! Ne moze ti niko pomo0ci ako detaljno ne opises problem. Ovo sto cu reci nisam 100% siguran,ali mislim da za tebe nema spasa,da ces morati da se pomiris sa cinjenicom da ces cekati izmedju download-a... Mada mozes pokusati da na sajtu Cryptload-a pronadjes clr fajl za resetovanje tog tvog Sagem modema,mozda ti to pomogne...Ostaje ti da probas pa da vidis...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: imam PTT ADSL 1 Mb/s i koristim Rapidshare (preko CryptLoad-a) 24/7.ali mi se IP adresa menja ali vrlo retko mozda jednom na par dana. restartovao sam modem (Sagem fast 1201) ali adresa ostaje ista i naravno onda smaranje 15 min wait time.Zvao sam ove u PTT-u i pitao ih zasto mi se ne menja adresa a oni su mi rekli da mi dodeljuju novu IP adresu samo kad ima neka slobodana :: kako da je promenim ako neko zna neka molim vas pomogne!!!! :: unapred zahvala :: :: :: ::
proizvodnja marsovaca pomagajte Pa brate ne zajebava te covek, nego si napisao promena IP adrese pomagajte, bez ikakvog opisa problema, jbm li te zaboravnog. Koristis Cryptload 24/7 znaci nikad ne gasis komp, pa nemoj da trosis komponente, sve imaju svoj radni vek, treba da ti traju do sledeceg milenijuma. Oces ti kod PTT-a za iste pare telekom nudi mnogo vise. A modem sagem oni su nekad proizvodili mobilne, a nije mi jasno sto koristis cryptload da bi cekao 15 min., to mozes i iz mozille, isto ti je. A dodeljuju samo novu IP kad ima neka slobodna zato sto imaju ukupno 20 korisnika, ti si 21.
Moje misljenje je da tebe za*ebava provajder a ne modem,provajder ti ne dodeljuje novu ip adresu,kod Lelekoma je to mnogo bolje,ja ni ne znam koliko gb dnevno skinem sa rapida preko Cryptload-a a sve radi perfektno... Lelekom ADSL.... KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: napravio sam i clr fajl ali onda ga je samo restartovao do besvesti i nije uopste skidao. da li ce pomoci kupovanje novog modela npr neki TP-lin :: ::
E bolje nemoj da kupujes novi modem, nego lepo kod telekom-a zajedno sa ZOKIJEM, i za TP-link se nekaze neki, malo respect-a, ipak je mnogo veci i BOLJI proizvodjac od sažem-a (kao da je naziv nekog parfema)
(moram da kopiram bax-a sa ovim rasporedom smajlija, mnogo su sexy )
Naćalost, nemam ništa drugo da ti kažem osim: izvini za PTT ADSL. Da je Telekom pa da razgovaramo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
nisam ga gasio evo tri dana. na onom papiru ne pise nista o raskidu ugovora, ali najveca je bruka cale mi radi u PTT-u a nisu mogli da mu daju besplatno (jos je i sef) stvarno su s*ise
Pa naravno da ga zajebava provajder, ma LELEKOM ADSL rulez!!!!! Tako je BAX!!! pa jbt pozovi ih i pitaj ili vidi na sajtu, ako ga uopste imaju
:: :: Moje misljenje je da tebe za*ebava provajder a ne modem,provajder ti ne dodeljuje novu ip adresu,kod Lelekoma je to mnogo bolje,ja ni ne znam koliko gb dnevno skinem sa rapida preko Cryptload-a a sve radi perfektno... Lelekom ADSL... :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: napravio sam i clr fajl ali onda ga je samo restartovao do besvesti i nije uopste skidao. da li ce pomoci kupovanje novog modela npr neki TP-lin :: :: :: ::
ali to u stvari i nije problem nego je ovo zemlja srbija. Ptt verovatno ima nekog Cisco-a ili Linux (sklepani LNS). Provajderi koji imaju bras tako dodeljuju adrese. Lelekom, Beotel .... ne znam koji jos. Mada me ne bi cudilo da ljudi menjaju provajdera zbog cryptoloada
Pa ne verujem bas da PTT ima cisco ili nesto tako, nego to vise zavisi od telekoma, jer PTT kao i vecina `kupuje` net od njih, znam da SBB ima cisco-a 100%. Telekom ne dodeljuje tako adrese, restart modema i nova IP je tu. Pa sto ne bi menjali ne zbog cryptloada vec zbog skidanja sadrzaja sa rapida,mu-a,megashare.... Vecinu ljudi to najvise zanima, nece sigurno da idu i kupuju xp ili vistu od po 200 evra, da bi dobili nalepnicu, ali ima ljudi koji odu puknu 3000, 4000 za igricu i dobiju racun, i oni su kupili original, a ostali su prevaranti, mafija, piraterija, kriminal sto skidaju `piratske` sadrzaje sa neta, mislim ajde...
ista situacija je i kod mene, i ip je fiksan. problem u cekanju resio sam na ovaj nacin: paralelno skidam fajlove sa rapida i netload-a. Protok je skoro uvek maksimalan, u smislu da ako se skidaju oba, dele ga, ukoliko jedan ceka, drugi skida na max... ono ogranicenje se dostize kod mene od prilike za 1 dan tako da ni tu nemam nekih narocitih problema. veza je 1mbps. Sustina je da se dva fajla koja se ovako skidaju skinu brze nego jedan za drugim. nadam se da ce ti ovo pomoci. za netload koristim jdownloader, za rapid freerapid downloader. nisam imao problema do sad u radu sa ovim programima. poz.
to sam radio.samo nemaju bas svi na warezu i rapid i netload linkove ali je to dobar nacin za brze skidanje
:: ista situacija je i kod mene, i ip je fiksan. problem u cekanju resio sam na ovaj nacin: paralelno skidam fajlove sa rapida i netload-a. Protok je skoro uvek maksimalan, u smislu da ako se skidaju oba, dele ga, ukoliko jedan ceka, drugi skida na max... ono ogranicenje se dostize kod mene od prilike za 1 dan tako da ni tu nemam nekih narocitih problema. veza je 1mbps. Sustina je da se dva fajla koja se ovako skidaju skinu brze nego jedan za drugim :: nadam se da ce ti ovo pomoci. za netload koristim jdownloader, za rapid freerapid downloader. nisam imao problema do sad u radu sa ovim programima. poz.
Pa zasto se vezes samo jednog sajta za pretragu linkova. Najjaci nacin da nadjes linkove koje zelis je preko GOOGLA!!!Npr na warezu nema megaupload,ili netload linkova za to sto trazis, a ti lepo kucas u google ime toga sto trazis pa megaupload links(primer crysis megaupload links),dobijes zilion sajtova na kojima ima megaupload linkova za crysis,nema sanse da ne nadjes to sto trazis. Tako mozes uvek da kombinujes rapid linkove u Cryptload-u i megaupload linkove na Jdownloader-u!!! Tako ce ta konekcija koju imas biti dosta bolje iskoriscena...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: to sam radio.samo nemaju bas svi na warezu i rapid i netload linkove ali je to dobar nacin za brze skidanje :: :: :: :: ista situacija je i kod mene, i ip je fiksan. problem u cekanju resio sam na ovaj nacin: paralelno skidam fajlove sa rapida i netload-a. Protok je skoro uvek maksimalan, u smislu da ako se skidaju oba, dele ga, ukoliko jedan ceka, drugi skida na max... ono ogranicenje se dostize kod mene od prilike za 1 dan tako da ni tu nemam nekih narocitih problema. veza je 1mbps. Sustina je da se dva fajla koja se ovako skidaju skinu brze nego jedan za drugim :: :: nadam se da ce ti ovo pomoci. za netload koristim jdownloader, za rapid freerapid downloader. nisam imao problema do sad u radu sa ovim programima. poz.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.