Posle 10min-10h, kako kad, pukne mi net i izgubim zvuk, npr nece da pusti pesmu u winampu. Win xp sp2, conexant modem f201, tek dignut sistem. Izbaci gresku: http://img268.imageshack.us/img268/3422/errw.jpg
Nece ni zvuk ni modem, sve dok ne restartujem komp. Zaboravio sam da kazem da svi programi i drajveri u kompu su najnoviji osim za graficku. amd athlon xp gigabyte 7dxe (nov bios) 256mb ram ati 9000 (drajver 6.14, taj preporucuju na sajtu)...
svchost.exe u c/windows/system32 ? kako si ga obrisao? posto je proces koji je u upotrebi ne mogu da ga obrisem dok ga ne stopiram, a kada ga stopiram odbrojava 60 sekundi i komp se ugasi. btw ne mogu za tih 1 min da ga obrisem, nece :(
A i ti otvori Command Line i kucaj `shutdown -a` bez navodnika i Enter... To ce prekinuti gasenje racunara, a onda pokusavaj kako god hoces da obrises taj svchost.exe...
prvo sam obrisao fajl. tada je krenuo da se raspada sistem... morao sam da reinstaliram, skinuo sam te 2 zakrpe koje mi je rekao markopvict, sada radi kao zamaj. hvala svima!
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.