1. Rođak iz kanade doneo blackberry i Telenor SIM kartica se ne prima na njega - kaže invalid SIM card ili tako nešto. On tvrdi da je uređaj otključan. Šta još može da bude? 2. Kako se kupuje usluga interneta preko 3G-a? Telenor, Telekom svejedno. Ne mogu da nađem to na njihovim sajtovima, ili sam slepac. Hvala.
Vjerovatno imas stariju verziju SIM kartice, trebas poci do centra tvog providera, zamjena kartice se naplacuje. U vezi Interneta, nadji postavke za GPRS i placas protok, i prepaid i postpaid.(skupo!)
Hvala na odgovorima. Nije stara kartica, kupljena pre 2 meseca. Koji je pouzdan servis za flešovanje? Koliko sam shvatio ne postoji flat pretplata za 3G već se plaća po kilobajtu. Nigde nema cena , osećam da deru. edit: sad videh cenu 380 din + protok.
jbg kod mene u servisu otklucavamo kupine,danas evo dva storma....ali ja sam u zrenjaninu tako da sto kaze ognjeni fon u ruke pa od servisa do servisa gde je povoljnije
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.