NAPOMENA : Tamo gde treba upisati username u skripti pise npr. HW124914%40xdsl. isp. telekom. yu. Upisite vas username ali nesme biti razmaka izmedju %40xdsl. i isp. i telekom. i yu. Znaci treba da pise ovako : npr. HW124914%40xdsl.isp.telekom.yu.
Da li ne neko primetio sporiji download sa novom verzijom ? Čini mi se da nije prešao 200+ oviih par dana od kako znamo za njega....moraću da uposlim stariji da vidim šta se tu deševa opcije ili verzija. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Da li ne neko primetio sporiji download sa novom verzijom ? Čini mi se da nije prešao 200+ oviih par dana od kako znamo za njega....moraću da uposlim stariji da vidim šta se tu deševa opcije ili verzija :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Ja nemam tih problema, konkretno sa netload-a mi ide uvek ful brzina oko 350-360 kb/s. Odnosi se na novu verziju naravno.
Netload linkove dugo nisam peglao, RS me zanima. Zaboravih gore da napišem. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: :: :: Da li ne neko primetio sporiji download sa novom verzijom ? Čini mi se da nije prešao 200+ oviih par dana od kako znamo za njega....moraću da uposlim stariji da vidim šta se tu deševa opcije ili verzija :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ja nemam tih problema, konkretno sa netload-a mi ide uvek ful brzina oko 350-360 kb/s :: Odnosi se na novu verziju naravno.
Eto, ja ne koristim JD ili Crypt... više, jednom mi se zapatio virus u paketu i imao sam blagih problema da nađem odgovarajuću skriptu za MT882... i vrlo brzo sam odustao - to znači da mi i ne treba previše, nisam neki downloader. Ali, eto ovo me zainteresovalo i reko, čisto da proverim ima li za ovaj modem neko novo idiot-friendly uputstvo... i ima. E, sad, to što kod nas na forumu lik UPGRATUJE bios.... ništa, ali onaj tamo menja fajlu EGZISTENCIJU u rar... pa morao sam da se malo nakreveljim. I to u Post scriptum-u. ALi, pomogao je, i ostali mu zahvaljuju... pa treba biti fin i ne zekiti ga previše. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Re: Burek, mast i gramatička propast >>>Pre dvadesetak dana...
30.05.2009. 23:34
status: user broj poruka: 11001
u `malim oglasima` nekih novina, tip nudi `srebrani ekscajg`, `sinizeno, i pod povoljnim cenama`.
:: Eto, ja ne koristim JD ili Crypt... više, jednom mi se zapatio virus u paketu i imao sam blagih problema da nađem odgovarajuću skriptu za MT882... i vrlo brzo sam odustao - to znači da mi i ne treba previše, nisam neki downloader. Ali, eto ovo me zainteresovalo i reko, čisto da proverim ima li za ovaj modem neko novo idiot-friendly uputstvo... i ima. E, sad, to što kod nas na forumu lik UPGRATUJE bios.... ništa, ali onaj tamo menja fajlu EGZISTENCIJU u rar... pa morao sam da se malo nakreveljim. I to u Post scriptum-u. ALi, pomogao je, i ostali mu zahvaljuju... pa treba biti fin i ne zekiti ga previše :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.