Ovako, otisao sam danas u telekom centar, i kazem im kako nije fer, pre pola godine sam podneo zahtev za IPTV, sve to, i zenska uzme proveri, i kao zahtev je na obradi(isto to su mi rekli tri puta pre toga kad sam zvao), i kao verovatno nema mogucnosti, obavesticemo vas kad bude imalo. U pitanju je ISDN linija, na Banovom. Jel ima neko sa Cukarice da je dobio IPTV, ne vazno da li je na ISDN ili obicnoj liniji? Drugo, na istoj adresi samo drugom broju sam podneo zahtev pre 2 meseca, i to su tek juce uspeli da srede(bas mi je rekla datum) i treba da odem sa licnom da pokupim opremu(tada nesto nisam mogao). E sad, zvao sam tehnicku da pitam koliko kosta doplata za bezicni ruter, jer mi je bas on potreban, a odgovor je bio dobicete uredjaj koji se nalazi na raspolaganju, a posle ne postoji mogucnost zamene!!! Kako da dobijem bas bezicni ruter?
Pa dobices bezicni ruter kad budes dobio i IPTV jer nece raditi bez njega tj. u tvom slucaju kad budu namontrali opremu u tvojoj centrali do tad se strpi i ja cekam vec 2-3 meseca
Kada sam ja pocetkom februara meseca postao clan Telekom ADSL-a meni su dali na koriscenje ruter Huawei HG520s za dz koji jeste bezicni i preko koga moze fino da tera i IPTV ako budem zeleo.
Da tada je i moj drug dobio isto bezicni ruter, ja pitao posle jel moze da se zameni, oni kao samo ako se pokvari i zavisi koji je tada u ponudi, sto znaci mozda i ne dobijem bezicni, zato sam ja lepo kupio tp link i prezadovoljan sam. A bilo mi zao da se popisam na ovaj MT882 mnogo sam ga zavoleo koliko smo vremena provodili zajedno cekajuci da se nesto skine sa rapida, jeste da je roz pederski ali ipak sma ga ostavio u zivotu
IPTV i ADSL nije na istom broju, pise lepo(na prvom broju imam adsl sa hg520s i tu sam podneo zahtev za iptv, a na drugom broju samo cekam adsl-tu mi je potreban ruter). Net je potreban devojkama, svaka sa svojim laptopom, bez ikakvih prokteva osim da pogledaj mail i face jednom dnevno, i stvarno mi ne pada na pamet da dajem za novi ruter.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.