Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
..YUBC provajder
STRANA 1 OD 1
imarkovic ..YUBC provajder 14.05.2009. 15:00 T17372

status: user
broj poruka: 19023
zna li neko kakvi su, sto se tice ADSL-a? jel neko imao problema sa njima? ili su ok...?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict stara firma i ima malo korisnika ads-al. Manje od 500, cenim :) 14.05.2009. 16:03 #113824

broj poruka: 4515
sto, jel bi menjao provajdera?

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doncocos Re: 14.05.2009. 17:47 #113843

broj poruka: 417
Par godina njihov korisnik i nikada nijedan problem. Nesto su skuplji i ne daju nikakve popuste, ali mi ADSL radi ok.

imarkovic .. 14.05.2009. 20:25 #113904

pa sta znam, tek sam uplatio ADSL, i nekoliko ljudi mi kaze da je Sezampro extra, a ne znam, malo sam skeptican, videcemo kako ce se pokazati, nadam se da nece biti problema, hteo sam samo da proverima jel jos neko na yubc-u.
doncocos .. 14.05.2009. 20:52 #113910

Ja sam imao nalog kod Sezampro-a i kada sam hteo da predjem na ADSL 3 puta sam im slao mail da provere da li kod mene postoje tehnicke mogucnosti i nijednom mi nisu odgovorili. Pitao u YUBC-u, dobio odgovor u roku od nedelju dana, potpisao ugovor i nisam pogresio.

imarkovic .. 14.05.2009. 22:07 #113930

ok, odlicno, znaci nisam pogresio..a koji modem si uzeo?ili ruter
doncocos Re:... 14.05.2009. 22:24 #113943

Od njih sam dobio modem Sagem ne znam oznaku, ali ga ne koristim posto sam kupio ruter TP link 8840. Pre toga sam imao Linksys WAG200 ali mi je stalno pucala veza bez nekog pravila (nekad posle 5, 15, 30 min), pa sam ga zamenio za TP link i on mi radi ok.

Pera-NBG Oba su OK 14.05.2009. 22:30 #113945

broj poruka: 12
Ja odrzavam racunare u dve firme i jedna ide preko yubc-a druga preko sezama. Isto ti je i kod jednih i kod drugih jedino sto sa YUBC-om imam problem u zadnja dva tri meseca jer se mail-box pojedinih korisnika `napune` a u stvari su prazni. Cimao sam i zvao i nisu nasli resenje nego svaki put kad mi se to desi moram da ih zovem... a da crnjak bude veci to ume da im resi samo jedan lik pa je muka i navatati ga subotom... Eto to bi im bio jedan veliki minus od mene mada verujem da ti kao pojedinac neces imati slicnih problema...
imarkovic Pera-NBG 14.05.2009. 22:51 #113950

naravno, ja necu koristiti njihov mail, ali dobro je imati to kao informaciju..

doncocos, i ja sam uzeo bas taj 8840T ruter, a ne mogu da verujem da je pucala veza na Linksys-u, bas cudno, mada i nije, osetljivi su na neke provajdere..
fala svima
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs