Imam na poslu uredjaj Wireless lan corega CG-WLUSB2GT! I izbacuje mi problem i kaze:`This conection has limited or no connenctivity.You might not be able to access the Internet or some some network resources.` Znaci nemam net,a neko je podigao jos dva uredjaja na istom kanalu kao sto sam ja i problem je sto ne mogu da prebacim moj uredjaj na drugi kanal i predpostavljam da zbog toga i nemam net. Sta vi mislite? Da li je neko mozda imao ovaj problem i da li neko ima neku ideju za ovaj problem?
Ovde je problem sto tvoja kartica od rutera ne dobija ip adresu idruge mrezne parametre, vec se autokonfigurise us pomoc APIPA protokola. To moze da bude uzrok u neispravnosti kablova ili kartice, ili ti na ruteru nije ukljucen dhcp servis. Da bi ti pomogo moras dati vise podataka.
Ja nemam nikakvu karticu,nego imam access point i radnu stanicu! i jednostavno sam sutnut iz cele te price sa netom jer su mi se podigle dve firme na istom kanalu kod mene. Jel ok objasnjenje?
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.