Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
(U)pomoc
STRANA 1 OD 1
PCoprema (U)pomoc 15.04.2009. 21:54 T16808

status: user
broj poruka: 292
Vido sam da je izasao novi firmver za moj tplink td-8811 da li bih ja to smeo da apdejtujem?Ili postoje neke specijalne verzije koje zavise od provajdera do provajdera?Skinuo sam fajl sa tplink sajta i sad cekam vase predloge da li to mogu bezbedno da uradim a da mi ne crkne konekcija ili podesavanja?Znam da odem na 192.168.1.1 i tamo nadjem opciju za apdejt.Sacuvao sam i podesavanja rutera u poseban fajl pa posle samo stavim import.

Ovo radim jer me poslednjih dana zeza internet,mozda znate sta je?Cesto u toku dana nakratko (por sekundi ili minuta) nestane konekcije pa se vrati.U cemu moze biti problem?Kablove sam proverio,imam Eset Smart Security 4 i adsl ptt net.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 15.04.2009. 22:55 #108514

broj poruka: 12057

Ovo sad najoizbiljnije: AKO RADI RUTER - NE DIRAJ GA (update-uj, FLASH-uj , ŠTELUNG... itd..) !!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

tortojed Re: (U)pomoc 15.04.2009. 22:58 #108516

broj poruka: 11001

:: Vido sam da je izasao novi firmver za moj tplink td-8811 da li bih ja to smeo da apdejtujem?Ili postoje neke specijalne verzije koje zavise od provajdera do provajdera?Skinuo sam fajl sa tplink sajta i sad cekam vase predloge da li to mogu bezbedno da uradim a da mi ne crkne konekcija ili podesavanja?Znam da odem na 192.168.1.1 i tamo nadjem opciju za apdejt.Sacuvao sam i podesavanja rutera u poseban fajl pa posle samo stavim import
::
:: Ovo radim jer me poslednjih dana zeza internet,mozda znate sta je?Cesto u toku dana nakratko (por sekundi ili minuta) nestane konekcije pa se vrati.U cemu moze biti problem?Kablove sam proverio,imam Eset Smart Security 4 i adsl ptt net
::
Ako si bekapovao podesavanja onda problema ne bi smelo da bude. Medjutim, tesko da ces novim BIOS-om resiti problem - radi se o dobro poznatom nekorektnom ponasanju nasih provajdera (ja dnevno barem desetak puta `izginem` u online igrama zbog povremenih prekida).
CrowBgd ... 15.04.2009. 23:20 #108522

broj poruka: 1376

E skoro sam citao skoro isto pitanje. Samo je posle sledilo>Ruter mi je mrtav kako da ga ozivim.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs