Imam 1Mb ADSL Sezam pro i od pre 2 dana download mi ne prelazi 69 kbs u bilo koje doba dana i bilo koji sajt da koristim i bilo sta da skidam. Isao sam na speed test i on potvdjuje ovu anomaliju. Zna li neko sta se desava?
Takođe, probaj u browser-u da ukucaš http://www.sezampro.rs/uputstvo.zip pa gledaj kojom brzinom će da skida. Ako ni tu ne bude išlo kako treba, zovi korsinički servis.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Čavke... NEMAŠ ti 1Mb ADSL, već PLAĆAŠ 1Mb.... pazi, razlika je to, pa ma šta god ti mislio i želeo. A i u ugovoru tako nešto piše... u stilu: more bit` al` ne mora.
Pisko *ebes te teorije zavere. Do sada je sve bilo ok godinu dana i odjednom tras. Sigurno postoji razlog ozbiljniji od `kradje` brzine. Ne verujem ja u te fore provajdera `ceznem da te zeznem`. Ipak je tu konkurencija i oni moraju da se ponasaju u skladu sa tim. Mislim, sta mene sprecava da promenim provajdera ukoliko vidim da mi ovi zakidaju na brzini. Ipak se to ne desava kod svih stalno.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.