Fino, fino. Zadovoljan sam SBB-om u celosti!!! Od kako sam presao sa adsl-a na kablovski osvanuo mi novi dan, nema gubitaka, za 4 meseca ni jednom nije zakazao, niti sam imao potrebu da zovem teh podrsku. Plus, torrenti rade kako treba i lokalni hub `Gusari`. Ko ima mogucnost mislim da je ovo najbolje resenje u Srbiji trenutno. Naravno, ima gomila ljudi koji su imali problema i koji ih i dalje imaju...nazalost, od korisnika do korisnika je razlicito iskustvo. Jos ako sbb bude usao u fixnu telefoniju...dovidjenja Lelekome zauvek...jos samo 064 karticu da bacim :-) ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
SBB je jos odavno govorio o fixnoj telefoniji, oni ce svakako omoguciti tripple play, samo jos cekaju dozvolu za fixnu telefoniju - cekaju je vec godinu dana, i sigurno ce jos toliko jer je ovo propala zemlja nazalost :/
U ovoj godini ce unaprediti ne samo internet, vec i digitalnu televzijiju (D3) ubacice neke nove mogucnosti kao sto su VoD itd... i naravno HD rezolucije :) pisalo je nesto o tome u proslom broju kablovizora ima da se skine na sbb-ovom sajtu, u BR.47
:: Fino, fino. Zadovoljan sam SBB-om u celosti!! :: Od kako sam presao sa adsl-a na kablovski osvanuo mi novi dan, nema gubitaka, za 4 meseca ni jednom nije zakazao, niti sam imao potrebu da zovem teh podrsku. Plus, torrenti rade kako treba i lokalni hub `Gusari`. Ko ima mogucnost mislim da je ovo najbolje resenje u Srbiji trenutno :: Naravno, ima gomila ljudi koji su imali problema i koji ih i dalje imaju...nazalost, od korisnika do korisnika je razlicito iskustvo :: Jos ako sbb bude usao u fixnu telefoniju...dovidjenja Lelekome zauvek...jos samo 064 karticu da bacim :- :: __________________________________________________________________ :: Withstand The Fall Of Tim :: ::
Kada ubrzaju SBB onda svi da masovno beze na SBB a mi zakleti ADSL-ovci da kukamo sto za isti novci imamo manje brzine.
I onda kao i prosli put Telekom izjednaci najsporije pakete sa SBB-ovim a onda SBB se opet odlepi sa brzim internet paketima i tako sve u krug.
Dva puta je Telekom jesenas pao na tu foru (kukanje) dok se nije izjednacio sa SBB-ovim paketima a evo vidite da SBB ponovo ubrzava svoje internet pakete.
Na ovaj nacin mozemo da ih kontrolisemo.
Posto neki sumnjaju da postoji tajna saradnja na relaciji SBB - Telekom zasto ne bi i mi, njihovi korisnici imali neki dil.
SBB je povecao u septembru brzine a ovima je trebalo 3-4 meseca da to isto urade, sad kad SBB poveca za 50% za iste pare, trebace telekomu nekoliko meseci kao prosli put sigurno, mngo jeftinije prolaze SBB korisnici a imaju brzi net. I sada je ADSL sporiji (ima slabiji upload) a skuplji bar za 100 din.
Slazem se sa predhodnicima,i dodajem da SBB sigurnim koracima ide ka ozbiljnoj firmi,i da konacno osluskuju i nas glas,glas njihovih korisnika!!! Samo neka ovako nastave,mi cemo biti najzadovoljniji!!!
Ali ti za ADSL treba telefon koliko sam ja cuo, tako da... isto je (:
:: Koliko sam čuo, da bi imao ADSL ne treba ti SBB pretplata za TV, u iznosu od 650 dinara ili koliko je već sad :: :: Tako da, sami izračunajte da li je isplativije za ~15% bolji protok plaćati ~50% više, za paket 1024/128 :: :: Meni se čini da nije :: :: I čini mi se da tim parama, koliko košta SBB 1024/128+TV, može da se kupi ADSL 2048/xxx, ili za 100 dinara više... možda ni toliko :: :: Jbem li ga, ja mislim da je još uvek 2>1, odnosno 2=1+1=2*1 tj. 2 je duplo veće od 1... ispravite me ako grešim :: :: Jedinstveni primerak šumadijske koale: http://www.dodaj.rs/?o/Bz/DHjC8Ij/1/sumadijska-koala.jpg
Naravno,ali kakav?Evo u mom kraju imamo digitalnu centralu koja ne podrzava ADSL,tragedija.Blago vama!!Primoran sam na ovaj sugavi wireless,koji je dranje do...a max mu je 768/512=2900 din E kad bi promenili centralu,svu bi ovu skalameriju sa zadovoljstvom sjurio s krova u tri p.m.
:: Ali ti za ADSL treba telefon koliko sam ja cuo, tako da... isto je ( :: :: :: :: Koliko sam čuo, da bi imao ADSL ne treba ti SBB pretplata za TV, u iznosu od 650 dinara ili koliko je već sad :: :: :: :: Tako da, sami izračunajte da li je isplativije za ~15% bolji protok plaćati ~50% više, za paket 1024/128 :: :: :: :: Meni se čini da nije :: :: :: :: I čini mi se da tim parama, koliko košta SBB 1024/128+TV, može da se kupi ADSL 2048/xxx, ili za 100 dinara više... možda ni toliko :: :: :: :: Jbem li ga, ja mislim da je još uvek 2>1, odnosno 2=1+1=2*1 tj. 2 je duplo veće od 1... ispravite me ako grešim :: :: :: :: Jedinstveni primerak šumadijske koale: http://www.dodaj.rs/?o/Bz/DHjC8Ij/1/sumadijska-koala.jpg
ne moze kablovska besplatno, ja sam pricao samo za internet, isplativiji je SBB ima brzi a jeftiniji, ali samo internet gledano, kablovska je druga stvar.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.