Imam telekomov ADSL, zvanicno 1023/126 kbps. Od sinoc brzina u downloadu je prepolovljena....Isto pokazuje i Speedtest. Ima li ko slican problem ili je ovo samo kod mene ?
megabit zvanicno, speedtest kaze 350kbs ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Ma jok, zašto misliš ? Pa nemam uvek vremna da sve pročitam i ispratim, sorry. Wrong utisak si steko`. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bax :: :: Jel` si ti nesto ljut :: Vidim da ne sledis ni jedan moj post :: Ja sam ti kontrirao nesto, ali ne a priori, samo sam izrazavao svoje misljenje :: :: po :: :: ::
A, ok onda. Drago mi je sto sam utripovao i sto ne vazi ono `volimo samo slepe sledbenike` :)
Same goes @Slavuj.
:: :: Ma jok, zašto misliš ? Pa nemam uvek vremna da sve pročitam i ispratim, sorry :: Wrong utisak si steko` :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Bax :: :: :: :: Jel` si ti nesto ljut :: :: Vidim da ne sledis ni jedan moj post :: :: Ja sam ti kontrirao nesto, ali ne a priori, samo sam izrazavao svoje misljenje :: :: :: :: po :: :: :: :: :: ::
Ako misliš da sam negde eventualno mogao da ti pomognem, a nisam video temu daj pa da vidim. Ne pravim nikakve razlike među forumašima. Rasprave su neminovne, ali cilj je i dalje isti. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: A, ok onda :: Drago mi je sto sam utripovao i sto ne vazi ono `volimo samo slepe sledbenike` : :: :: Same goes @Slavuj :: :: :: :: :: :: Ma jok, zašto misliš ? Pa nemam uvek vremna da sve pročitam i ispratim, sorry :: :: Wrong utisak si steko` :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Bax :: :: :: :: :: :: Jel` si ti nesto ljut :: :: :: Vidim da ne sledis ni jedan moj post :: :: :: Ja sam ti kontrirao nesto, ali ne a priori, samo sam izrazavao svoje misljenje :: :: :: :: :: :: po :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma jok, ne treba nista konkretno. Samo sam hteo da proverim jer mi se ucinilo. Bez rasprave nema napretka, that`s for sure.
Al` lepo stvaramo novi srpsko-engleski. Treba patentirati, mozda stvorimo najjaci svetski language :p
:: :: Ako misliš da sam negde eventualno mogao da ti pomognem, a nisam video temu daj pa da vidim. Ne pravim nikakve razlike među forumašima. Rasprave su neminovne, ali cilj je i dalje isti :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: A, ok onda :: :: Drago mi je sto sam utripovao i sto ne vazi ono `volimo samo slepe sledbenike` : :: :: :: :: Same goes @Slavuj :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ma jok, zašto misliš ? Pa nemam uvek vremna da sve pročitam i ispratim, sorry :: :: :: Wrong utisak si steko` :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Bax :: :: :: :: :: :: :: :: Jel` si ti nesto ljut :: :: :: :: Vidim da ne sledis ni jedan moj post :: :: :: :: Ja sam ti kontrirao nesto, ali ne a priori, samo sam izrazavao svoje misljenje :: :: :: :: :: :: :: :: po :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Samo su mi kao uzeli broj i prosledili to teh. podrsci i kao javicemo se kada saznamo sta je, u fazonu za dva dana. Mi nemam info da su u toq bilo kakvi radovi i tako to... Sranje proseravanje... I jos me maltretirali da skinem modem sa rutera i ubodem u komp i restartujem... Smaraci...
Pored brzine koja je upisana na paketu i postoji na prikljucku, jako je vazno proveriti kod providera nivo agregacije (sa koliko maximalno korisnika delis link) jer sama posta preko koje svi idu pravi agregaciju 1:8 (kroz isti link gura na pr. 2 eunetova korisnika, 3 telekomova, 3 veratova) a dalje provideri prave dodatnu agregaciju. Doduse ne svi, cast izuzecima. Ja sam na beotelu 1024 download, a sa rapidshare-a mi konstantno skida 100-104k.
Pa ne bas. Meni je islo normalno a zadnja 2 dana sporo do jaja...vidim po torrentu...
========== BLEJA:)))
:: Znaci u popodnevnim casovima se uvek desava usporenje i to Vam je to :: :: Generalno cini mi se da SNR margina je.e kevu svima redom (to je nivo suma u linijama) :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Telekom, a danas se prvi put javljaju problemi (korisnik sam od januara). Nijesam mogao da otvorim youtube sa IE, Operom, FF i K-M, dok je Safari uspijevao posle 300 muka ?! Primijetio sam da stranice koje stalno posjecujem takodje nesto sporije otvara, medjutim dl sa megauploada i rapida je normalan.
Ja sam! Kazu kao javice se ljudi za dan dva. Cim rese problem, kao to je reklamacija i naci ce nacin da srede kao...Seru!
========== BLEJA:)))
:: :: :: :: isti problem ... 50% sporije ... ili je univezijada u pitanju ... ili smo svi sjebani podelom adsl-a svim skolama za dz ... mate. im jebem ... :: :: jel kontaktirao neko telekom ? ....
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.