Ljudi... koristim IKOM kabl. Sinoc oko 00:40 se prekide veza na kratko. Za par minuta sve proradilo i... otiso ja da spavam. Jutros ustanem i slucajno pogledam... nisam vise iza NAT-a!!! Jesu li nas to izgleda zaista razdvojili. Kako je kod ostalih, bas me zanima. Ovo je sjajna vest za sve IKOM korisnike, a i da iskoristim priliku da ih pohvalim. Skoro 3 meseca kako koristim njihove usluge i prezadovoljan sam. Jedino je falila javna IP. Sad dobismo i to:)
... da castim. Koliko sam se godina patio samo sa onim `Poslednjim bajtom`:) Te ovako cemo drugovi, te onako cemo, te nije do nas.... te pada sneg pa zbog velikih pahulja ne prolazi signal, te prikace AP na ventilatore za ventilaciju u zgradi pa se taj isti AP pola godine svakog dana u ponoc gasio, a palio u 8 ujutru... i tako dalje ... da ne nabrajam vise... :)
Nego komso, vidim ti mene znas. Znam i ja tebe onda sigurno, al ne znam koji si:)
Sigurno su ti poznati Vuletići iz ulice, i saga o njihovom čuvenom kompjuteru? Ja sam sa Marijom, par puta bio kod tebe, vezano za taj komp. Ovaj poslednji put si ga opravio, svaka ti čast. Sad baš skoro sam sklapao konfiguraciju koju su hteli kod tebe da uzimaju.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Pa da znas. Bilo je krajnje vreme da se uzme novi. Onaj ne bi izdrzao jos jednu `torturu`:)
Zelim vam puno srece (tj. puno radnih sati) na novom kompu, i da ne vidi servis bar jedno 4 godine.)
Pozdravi sve
:)
DušanNastić Beograd,
:: Sigurno su ti poznati Vuletići iz ulice, i saga o njihovom čuvenom kompjuteru? Ja sam sa Marijom, par puta bio kod tebe, vezano za taj komp. :: Ovaj poslednji put si ga opravio, svaka ti čast. :: Sad baš skoro sam sklapao konfiguraciju koju su hteli kod tebe da uzimaju :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.