:: Cim neko pomene Beotel odmah dobijem parezu. :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: ::
Naravno secam se tog malise od modema. Isti sam koristio do kraja januara i onda sam zbriso na Telekom. Sagem 800 je vrsio svoj posao korektno ali provajder nije.
:: hemi, tri ili quad parezu ? : :: :: :: :: Cim neko pomene Beotel odmah dobijem parezu. :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: :: :: ::
Meni je veza za sada ok, ali net na dva kompa sa ovim modemom?!?
:: Okta parezu. :: :: Naravno secam se tog malise od modema. Isti sam koristio do kraja januara i onda sam zbriso na Telekom. Sagem 800 je vrsio svoj posao korektno ali provajder nije. :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: :: :: hemi, tri ili quad parezu ? : :: :: :: :: :: :: :: Cim neko pomene Beotel odmah dobijem parezu. :: :: :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: :: :: :: :: ::
A da ishakujemo win da ga nateramo da ga vidi kao mrezni pa dalje standardno? Sac`u da pogledam Hackers 2 da vidim jel su nasli resenje :p
:: Videcemo dokle. Sto se tice neta na dva kompa za to ti treba ruter. Ovaj modem ne mozes da nateras na to cak i da mu zviznes mlazni motor na guzicu. :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: :: :: Meni je veza za sada ok, ali net na dva kompa sa ovim modemom?! :: :: ::
Mada ce ovo sto cu reci liciti na mlacenje gluposti ali ne vidim drugi nacin nego u povezivanju ta dva kompa lan kablom i nekako softverski naterati da prvi komp omoguci i drugome pristup na net - da radi kao u fazonu virtuelnog servera.
:: A da ishakujemo win da ga nateramo da ga vidi kao mrezni pa dalje standardno :: Sac`u da pogledam Hackers 2 da vidim jel su nasli resenje : :: :: :: :: Videcemo dokle. Sto se tice neta na dva kompa za to ti treba ruter. Ovaj modem ne mozes da nateras na to cak i da mu zviznes mlazni motor na guzicu. :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: :: :: :: :: Meni je veza za sada ok, ali net na dva kompa sa ovim modemom?! :: :: :: :: ::
Nije glupost, to sam i mislio. Bice ovde kopanja...
:: Mada ce ovo sto cu reci liciti na mlacenje gluposti ali ne vidim drugi nacin nego u povezivanju ta dva kompa lan kablom i nekako softverski naterati da prvi komp omoguci i drugome pristup na net - da radi kao u fazonu virtuelnog servera :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: :: :: A da ishakujemo win da ga nateramo da ga vidi kao mrezni pa dalje standardno :: :: Sac`u da pogledam Hackers 2 da vidim jel su nasli resenje : :: :: :: :: :: :: :: Videcemo dokle. Sto se tice neta na dva kompa za to ti treba ruter. Ovaj modem ne mozes da nateras na to cak i da mu zviznes mlazni motor na guzicu. :: :: :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: :: :: :: :: :: :: Meni je veza za sada ok, ali net na dva kompa sa ovim modemom?! :: :: :: :: :: :: ::
Dal bi mogao dupli produzni usb kabl hm... Ovaj iz modema u produzni, jedna grana u pc1, druga u pc2 i ćao. To simple to be true - signal/napon?... thja
:: Well, start diggin. :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: :: :: Nije glupost, to sam i mislio. Bice ovde kopanja.. :: :: :: :: ::
Ovo jeste najlakse, ali kao sto si rekao problem je da ako hoce da koristi net na drugom kompu prvi komp mora uvek biti ukljucen, nego kako web dizajn, jel programiras u HTML-u ili PHP-u.
Pozdrav!
:: ides densi klik na ikonicu internet adsl (network connection). :: Properti :: Advance :: ukljuchis shar :: :: Spojis 2 racunara corssovero :: na drugom podesis mreznu kartu :: ip 192.168.0.1 :: mask : 255.255.255. :: gateway: 192.168.0. :: :: dns: 194.106.162.2 i 194.106.162.1 :: :: -Mrezna na prvom kompu ce se sama podesiti cim ukljucis ICS :: Komp na kome je serovana konekcija mora da bude upaljen .. :: :: PO :: :: :: :: - - - - :: `Symbian - Restart svakodnevnica` - - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefon :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.