Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Go(v)net - MIK - iskustva?
STRANA 1 OD 1
Mixx Go(v)net - MIK - iskustva? 07.03.2009. 14:31 T15984

status: user
broj poruka: 2931
elem, pre par dana poslah smail teh.podrsci gonet-a:
postovani provajderu,
mislim da je suvisno da vas obavestim da je u poslednje vreme kvalitet provajdovanih usluga znacajno opao, posto verovatno to i sami znate. u slucaju da gresim, moje primedbe su sledece:
1.`pucanje` konekcije bez ociglednog razloga
2.konekcija postoji, ali je protok ravan nuli
3.pri megabitnoj konekciji, download se krece izmedju 200 i 500 (sa proverenih servera, istovremeno u istoj sobi na drugom racunaru sa telekomovom konekcijom `vucem` pun megabit, empirijski utvrdjeno u vise navrata)
4.i upload je takodje dosta ispod deklarisanog
ako ne uradite nesto na otklanjanju navedenih nedostataka, sa zaljenjem vas obavestavam da cu morati da zatrazim migracioni kod sa postovanjem, blabla...

danas sam pokusao da pristupim svom webmailu kod njih i u nekoliko navrata popio `login failed`??? nakon cega sam pozvao telefonom broj teh.podrske (u radno vreme naznaceno na sajtu)na koji se javlja `radio S`??? i kaze da gonet danas ne radi???
kako ja sad da dodjem do migracionog koda?
Panta019 Re 07.03.2009. 15:22 #101294

broj poruka: 1583
1. Moraces da sacekas ponedeljak.

2. Izlgeda da ni https://www.gonet.co.yu ne radi tako da se ne cudis sto ti ne radi webmail.

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mixx nije to 07.03.2009. 15:28 #101295

prebacili su se na http://www.gonet.rs
a webmail je http://webmail.gonet.rs/imp/login.php
kad unesem user&pass popusim `Login failed.`

Panta019 Re: nije to 07.03.2009. 15:37 #101297

Onda je ocigledno da nista ne mozes da uradis pre ponedeljka.

:: prebacili su se na http://www.gonet.r
:: a webmail je http://webmail.gonet.rs/imp/login.ph
:: kad unesem user&pass popusim `Login failed.
::
:: _____________________________________________________________________
:: *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj toren
Mixx Re: Re: nije to 07.03.2009. 15:40 #101299

predpostavljam da si i ti na gonetu, radi li tebi webmail?

:: Onda je ocigledno da nista ne mozes da uradis pre ponedeljka.
:: ___________________________________
:: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
:: :: prebacili su se na http://www.gonet.r
:: :: a webmail je http://webmail.gonet.rs/imp/login.ph
:: :: kad unesem user&pass popusim `Login failed.
:: ::
:: :: _____________________________________________________________________
:: :: *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj toren
Stripy Imam i ja na gonetu nalog 07.03.2009. 15:50 #101303

broj poruka: 4163
web mail NE RADI, protok je katastrofa daleko ispod onoga što plaćam, pardon, što sam plaćao

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ!

Panta019 Re: Re: Re: nije to 07.03.2009. 15:58 #101306

Ne. Preko Telekoma sam.

:: predpostavljam da si i ti na gonetu, radi li tebi webmail
:: *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj toren
:: :: Onda je ocigledno da nista ne mozes da uradis pre ponedeljka.
:: :: ___________________________________
:: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
:: :: :: prebacili su se na http://www.gonet.r
:: :: :: a webmail je http://webmail.gonet.rs/imp/login.ph
:: :: :: kad unesem user&pass popusim `Login failed.
:: :: ::
:: :: :: _____________________________________________________________________
:: :: :: *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj toren
MACHINE Nije logicno 07.03.2009. 16:54 #101312

broj poruka: 5710
Ako govorimo o ADSL zasto bi koristio bilo sta osim PTT net??? Prosek prve godine je 1260din (kao na Beotel) za 1Mbit a nakon prve godine je 1150 sa ukljucenim PDV!!! Ne placa se setup niti oprema. Usluga izvanredna, nikada problem ili kada ima traje nekoliko minuta, brzina puna...dobijes router sve radi dobro, tehnicka podrska dostupna, exkluzivni dobavljac Telekoma, nema kao na sugavom Beotelu modeme koji se ne mogu ulogovati ili puca veza i sl. gluposto...video sam mnogo porovajdera i izabrao sam za sebe PTT jer je u svemu najbolji pa i od Telekoma, jer je jeftiniji a pruza identicnu uslugu...

A N G E L

Mixx Re: Nije logicno 07.03.2009. 17:01 #101314

ma budala, zaj*bo sam se. zinulo mi dupe za prvih 6 meseci 400 din, sa setupom 2000 din izadje manje vise isto. platio sam skolu. al cu bar da ih svuda napljujem da se ne zaj*be jos neko

:: Ako govorimo o ADSL zasto bi koristio bilo sta osim PTT net??? Prosek prve godine je 1260din (kao na Beotel) za 1Mbit a nakon prve godine je 1150 sa ukljucenim PDV!!! Ne placa se setup niti oprema. Usluga izvanredna, nikada problem ili kada ima traje nekoliko minuta, brzina puna...dobijes router sve radi dobro, tehnicka podrska dostupna, exkluzivni dobavljac Telekoma, nema kao na sugavom Beotelu modeme koji se ne mogu ulogovati ili puca veza i sl. gluposto...video sam mnogo porovajdera i izabrao sam za sebe PTT jer je u svemu najbolji pa i od Telekoma, jer je jeftiniji a pruza identicnu uslugu..
:: A N G E L
markopvict PTT shit 07.03.2009. 19:17 #101340

broj poruka: 4515
Ali je `exlusiva` telekoma :)
E Masino, Masino ...

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CrowBgd Re: Re: Nije logicno 07.03.2009. 23:32 #101407

broj poruka: 1376

:: ma budala, zaj*bo sam se. zinulo mi dupe za prvih 6 meseci 400 din, sa setupom 2000 din izadje manje vise isto. platio sam skolu. al cu bar da ih svuda napljujem da se ne zaj*be jos nek
:: :: Ako govorimo o ADSL zasto bi koristio bilo sta osim PTT net??? Prosek prve godine je 1260din (kao na Beotel) za 1Mbit a nakon prve godine je 1150 sa ukljucenim PDV!!! Ne placa se setup niti oprema. Usluga izvanredna, nikada problem ili kada ima traje nekoliko minuta, brzina puna...dobijes router sve radi dobro, tehnicka podrska dostupna, exkluzivni dobavljac Telekoma, nema kao na sugavom Beotelu modeme koji se ne mogu ulogovati ili puca veza i sl. gluposto...video sam mnogo porovajdera i izabrao sam za sebe PTT jer je u svemu najbolji pa i od Telekoma, jer je jeftiniji a pruza identicnu uslugu..
:: :: A N G E L
Trazi im da ti daju Migracioni Kod i predji kod drugog provajdera
Mixx Re: Re: Re: Nije logicno 08.03.2009. 02:12 #101432

pa jedino goluba da ima posaljem posto drugacije nisam uspeo da doprem do njih.
joj, kad im odem u radio S (pronounce: same as `Ass`) dacu ja njima po migracioni kod!!!

:: Trazi im da ti daju Migracioni Kod i predji kod drugog provajdera
Mixx grrrrr 10.03.2009. 18:54 #101992

samo da se pohvalim, poslednjih dana mi je downloadl 20ak kb/sec. tehnicka podrska (webmail) i dalje ne radi

Mixx izvinjavam se sto smaram sa temom 17.03.2009. 17:13 #103660

ali webmail i dalje ne radi, teh podrska se ne cima preterano da me kontaktira ne bi li me udostojila odgovora....
cisto da se zna.
ps. bas me zanima da li ce tako da me ignorisu i kad ih budem zapalio za modem

romejac Sta je bilo sa GO(V)NETom 12.04.2009. 20:09 #107928

broj poruka: 1

Ljudi sta se desilo sa go(v)net-om? Vise ne mogu ni da se konektujem! zna li neko neki broj telefona od goneta da ih sve po spisku...

aaaaah abouth go(v)net 18.04.2009. 11:06 #108856

broj poruka: 7

nista nemoj da cekas.bezi koliko te noge nose.

i ja sam isto uradio i sad usijavam kabl na sbb.rs
pozzzzzzzzzzzzzzzzz
vampirbg Re: Nije logicno 18.04.2009. 16:33 #108893

broj poruka: 711
:: dostupna, exkluzivni dobavljac Telekoma, nema kao na sugavom Beotelu modeme koji se ne mogu ulogovati ili
:: puca veza i sl. gluposto...video sam mnogo porovajdera i izabrao sam za sebe PTT jer je u svemu najbolji pa i

Pa ni Telekom nece da ti da sifru za podesavanje ovih novih kineskih rutercica... Samo mozes da ukljucis i iskljucis WLAN... (a na stranu sto su ti aktivna samo 2 od 4 LAN porta) Naravno, uvek se na netu moze naci sifra posto su sve podesene na isto... U svakom slucaju, zasto bih koristio njihov HuaWei ili TP-Link kad mozes (i to povoljno) da uzmes Linksys? (kod mene je, dok sam bio na ADSL-u, onaj njihov MT882 ostao samo 2 sata)
aaaaah Re: abouth go(v)net 18.04.2009. 20:31 #108915

broj poruka: 7

:: nista nemoj da cekas.bezi koliko te noge nose
:: i ja sam isto uradio i sad usijavam kabl na sbb.r
:: pozzzzzzzzzzzzzzzz

i dalje tvrdim isto bezi sa adsl-a.zemi si kablic i za soma mbit!!!!!
Mixx KONACNO! 13.06.2009. 03:29 #121054

pozvali su me juce iz beotela, kazu preuzeli su govnetove korisnike, ugovor na tri meseca, caste prvi mesec, kad prodje cast videcemo sta cemo dalje, al najverovatnije telekom+wlan iz firme (zivim pored firme u kojoj radim)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs