Pre izvesnog vremena Qkao sam na ultra spor daunload preko P2P. Problem je rešen na (ne)verovatan način tj. promenio sam provajdera. Znači sa 4Mbit kod Beošitija (ne smem tačan naziv da navedem da ne popasem disciplinsQ) gde sam se šutiro u dupe kad imam 30kb/s prešao sam kod SB*-a. U pikovima sam gledao i 450kb/s dok je normalan daunload između 100-300kb/s za isti paket. Extra...
i ja sam na sbb-u..imas li neki news server za outlook ?
Ajd uzdravlje
:: Pre izvesnog vremena Qkao sam na ultra spor daunload preko P2P. Problem je rešen na (ne)verovatan način tj. promenio sam provajdera. Znači sa 4Mbit kod Beošitija (ne smem tačan naziv da navedem da ne popasem disciplinsQ) gde sam se šutiro u dupe kad imam 30kb/s prešao sam kod SB*-a. U pikovima sam gledao i 450kb/s dok je normalan daunload između 100-300kb/s za isti paket. Extra.. ::
:: i ja sam na sbb-u..imas li neki news server za outlook :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Pre izvesnog vremena Qkao sam na ultra spor daunload preko P2P. Problem je rešen na (ne)verovatan način tj. promenio sam provajdera. Znači sa 4Mbit kod Beošitija (ne smem tačan naziv da navedem da ne popasem disciplinsQ) gde sam se šutiro u dupe kad imam 30kb/s prešao sam kod SB*-a. U pikovima sam gledao i 450kb/s dok je normalan daunload između 100-300kb/s za isti paket. Extra.. :: ::
nije bitan je outlook...mozes ih ubaciti u bilo koji ..jbg , sbb nema svoj a fali mi to u odnosu na adsl.
Ajd uzdravlje
:: Nemam, sorry. Outlook nisam koristio za života.. :: :: :: :: i ja sam na sbb-u..imas li neki news server za outlook :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Pre izvesnog vremena Qkao sam na ultra spor daunload preko P2P. Problem je rešen na (ne)verovatan način tj. promenio sam provajdera. Znači sa 4Mbit kod Beošitija (ne smem tačan naziv da navedem da ne popasem disciplinsQ) gde sam se šutiro u dupe kad imam 30kb/s prešao sam kod SB*-a. U pikovima sam gledao i 450kb/s dok je normalan daunload između 100-300kb/s za isti paket. Extra.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.