Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Kad smo već kod torenta...
STRANA 1 OD 1
Stripy Kad smo već kod torenta... 07.03.2009. 01:22 T15972

status: user
broj poruka: 4163
Pre izvesnog vremena Qkao sam na ultra spor daunload preko P2P. Problem je rešen na (ne)verovatan način tj. promenio sam provajdera. Znači sa 4Mbit kod Beošitija (ne smem tačan naziv da navedem da ne popasem disciplinsQ) gde sam se šutiro u dupe kad imam 30kb/s prešao sam kod SB*-a. U pikovima sam gledao i 450kb/s dok je normalan daunload između 100-300kb/s za isti paket. Extra...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CrowBgd ... 07.03.2009. 02:15 #101198

broj poruka: 1376

Ja sam godinama bio kod blejotela i radilo je OK ,presao sam kod Lelekoma i tu ide ok. Zna se ko radi ok a ko filtrira dl
Ognjeni Re: Kad smo već kod torenta... 07.03.2009. 02:23 #101200

broj poruka: 4526
i ja sam na sbb-u..imas li neki news server za outlook ?

Ajd uzdravlje

:: Pre izvesnog vremena Qkao sam na ultra spor daunload preko P2P. Problem je rešen na (ne)verovatan način tj. promenio sam provajdera. Znači sa 4Mbit kod Beošitija (ne smem tačan naziv da navedem da ne popasem disciplinsQ) gde sam se šutiro u dupe kad imam 30kb/s prešao sam kod SB*-a. U pikovima sam gledao i 450kb/s dok je normalan daunload između 100-300kb/s za isti paket. Extra..
::
Stripy Re: Re: Kad smo već kod torenta... 07.03.2009. 02:38 #101205

broj poruka: 4163
Nemam, sorry. Outlook nisam koristio za života...

:: i ja sam na sbb-u..imas li neki news server za outlook
:: Ajd uzdravlje
:: :: Pre izvesnog vremena Qkao sam na ultra spor daunload preko P2P. Problem je rešen na (ne)verovatan način tj. promenio sam provajdera. Znači sa 4Mbit kod Beošitija (ne smem tačan naziv da navedem da ne popasem disciplinsQ) gde sam se šutiro u dupe kad imam 30kb/s prešao sam kod SB*-a. U pikovima sam gledao i 450kb/s dok je normalan daunload između 100-300kb/s za isti paket. Extra..
:: ::
Ognjeni Re: Re: Re: Kad smo već kod torenta... 07.03.2009. 02:45 #101207

broj poruka: 4526
nije bitan je outlook...mozes ih ubaciti u bilo koji ..jbg , sbb nema svoj a fali mi to u odnosu na adsl.

Ajd uzdravlje

:: Nemam, sorry. Outlook nisam koristio za života..
:: :: i ja sam na sbb-u..imas li neki news server za outlook
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: Pre izvesnog vremena Qkao sam na ultra spor daunload preko P2P. Problem je rešen na (ne)verovatan način tj. promenio sam provajdera. Znači sa 4Mbit kod Beošitija (ne smem tačan naziv da navedem da ne popasem disciplinsQ) gde sam se šutiro u dupe kad imam 30kb/s prešao sam kod SB*-a. U pikovima sam gledao i 450kb/s dok je normalan daunload između 100-300kb/s za isti paket. Extra..
:: :: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs