Kazem ti KRS...za 200 din na sbb-u imas 55 kanala...sve kanale skoro koje imas i ovako...koji ce mi digitalni fashion tv ili taj tip kanala..a to je uglavnom na IPTV... jos ako imas kablovski net kao ja , ne placas nista...digitalna za dzabaka
@zmajko..totalno si u pravu.zato ja sebi i skidam HD filmove a tv je za moje ciku...da gledam nesto, poludeo bih...150 min reklama 2 min programa pa u krug , mamicu im natankam
Imam IPTV vec par meseci, i mogu ti reci da se isplati samo ako imas lcd tv, ni jedan jedini kanal nije na HD-u, a i sam uredjaj koji isporucuju nema podrsku za iste. Isplati se samo zbog cistine same slike, ni zbog cega drugog, a sve to kao rezultat lakse uocljivih smetnji kablovske televizije na lcd tv-u.
:: Imam IPTV vec par meseci, i mogu ti reci da se isplati samo ako imas lcd tv, ni jedan jedini kanal nije na HD-u, a i sam uredjaj koji isporucuju nema podrsku za iste :: Isplati se samo zbog cistine same slike, ni zbog cega drugog, a sve to kao rezultat lakse uocljivih smetnji kablovske televizije na lcd tv-u.
:: samo ako imas lcd tv :: :: :: - - - - :: `Symbian - Restart svakodnevnica` - - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefon :: :: :: Imam IPTV vec par meseci, i mogu ti reci da se isplati samo ako imas lcd tv, ni jedan jedini kanal nije na HD-u, a i sam uredjaj koji isporucuju nema podrsku za iste :: :: Isplati se samo zbog cistine same slike, ni zbog cega drugog, a sve to kao rezultat lakse uocljivih smetnji kablovske televizije na lcd tv-u.
Ja sam hteo da naručim taj IPTV, držao bih ga malo kod sebe i onda ga vratio, jer mi je neko sa PC Berze rekao da, ako ovako uradim, da će mi ostaviti bolji ruter (mislim da je čak i Wirelles).
Imam Total TV. Jeftiniji su od Totala, ali imaju lošiji izbor kanala. Ne sviđa mi se što uopšte nemaju Sport Klub, Sport Klub +, Golf Klub, i još dosta naših kanala, a i stranih koje Total ima. Jedino što u svojoj ponudi daju i Eurosport 2, što Total nema.
Razočarali su me sa ponudom. Tako da, bolje dati još 200-300 dinara više Totalu i imati bolje izbor kanala, nego ovo jeftinije, a loš izbor. Kad čovek ode u goste, svašta mora da jede.!!!
Zasto uzimati telekom sa manjom ponudom kanala kad mozes da digitalizujes SBB???
:: Kazem ti KRS...za 200 din na sbb-u imas 55 kanala...sve kanale skoro koje imas i ovako...koji ce mi digitalni fashion tv ili taj tip kanala..a to je uglavnom na IPTV.. :: jos ako imas kablovski net kao ja , ne placas nista...digitalna za dzabaka ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.