Ovako moj buraz hoce da uzme ovaj internet, e sad ne znam koji paket, da li onaj sa ogranicenjem od 1GB ili od 2GB, samo bi koristio za facebook (brinu me slike posto ce mu to mnogo skinuti MB), MSN, poneku pesmu i CS, i neki dobar program da zna koliko je potrosio MB. Unapred zahvalan!
bolje da ne uzima te ogranicene pakete, to bi se ocas posla potrosilo, nista sem flat-a nije isplativo trenutno. Ja sa SBB Flat od 2048/256 skidam po 80-90GB mesecno...
pa neka vidi koliko trosi, lako je povecati paket. Software ide uz modem od njih i lepo belezi. U zavisnosti od prijema signala je i kvalitet veze tako da se moze razocarati na pojedinim lokacijama, pogotovo kad u prelaznoj zoni kad pokusava UMTS pa padne na EDGE, pa proba nazad na UMTS... Sumnjam da bi mogao CS da igra kako valja...
E, da. Nemoj slucajno bez firewalla da prilazi na 3G - puni su virulentnih masina.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.