dosao drugar iz Beca i ajd odma da se vidimo i krene tako jedno pivo drugo pivo i normalno posle zena a pre politike dotaknemo se ovih nasih tema oko kompova i dodjemo do provajdera i jebiga smorim se po hiljaditi put u sekundi i popizdim po x na n puta na ove nase monopolske pedere jebem ti , on potpisao novi ugovor pazi sad 1.pretplata za fiksni 2. pretplata za mobilni 3.76 tv kanala 4. kao slag adsl 100 mbit/s neograniceno za JEBENIH 25 evra ej jebote neka Holandska mreza u Austriji pa da stvarno poubijas ove nase pedere majke im ga bezobrazne svima! Odo da spavam. pozdrav
Evo i ja da budem nekulturan kad je jebeni telekom u pitanju: GOVNA SMRDLJIVA! Zapamticu ja koje su baje tamo `baje` i ako mi se ikad bude ukazala prilika... Pljunucu im U prozor!
Dokle god su ljudi mirni i cute sa stavom `jbga ne mozemo im nista` to ce tako i da ostane. Uzimaju debele pare za nistaneradenje smrde usrane! I HOCU MOJIH 1000e PEDERU! XD
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber rampaGe. Dusan D.
:: Evo i ja da budem nekulturan kad je jebeni telekom u pitanju :: GOVNA SMRDLJIVA! Zapamticu ja koje su baje tamo `baje` i ako mi se ikad bude ukazala prilika... Pljunucu im U prozor :: :: Dokle god su ljudi mirni i cute sa stavom `jbga ne mozemo im nista` to ce tako i da ostane. Uzimaju debele pare za nistaneradenje smrde usrane! I HOCU MOJIH 1000e PEDERU! X :: :: Pozdrav! =)
Osh da ti dolijem ulje na vatru a sebi bacim so na radu ako ti kazem sta je burazer u Kanadi uzeo za bednih 45 kanadskih dolara dolara? Smoriti, pizdeti i slicno su blage reci za opisati moju reakciju kada mi je rekao... Sve kao i taj tvoj drugar iz Beca, samo X2, jos mu sleduje u poseban 100mbit link jer je admin na nekim sajtovima pa da mukica ne gusi svoj privatni saobracaj....
A da organizujemo mi sechu knezova? Izgleda da su Turci su izgleda imali muku kada su morali to da urade....
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
ehehe :D cenim da ti je ideja na mestu komso,ja donosim lepinje i lukac .)
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber rampaGe. Dusan D.
:: Iako sam na sbb-u ( jest bolje al kad poredis nasu rodbinu po inostranstvu onda... :: :: evo ja doniram 10 litara bezina za pocetak, ocekujem od vas bar tolko i nadjemo se ispred telekoma sutra navece ....lepse izgleda vatra po noci :) :: :: :: Ajd uzdravlje :: ::
hehee vid` ti njega..samo bi da dzabalebari..pa necemo rostilj praviti i meze :P ( ajd mozemo posle :)
Deset upola s` lukom komso ?
Ajd uzdravlje
:: ehehe : :: cenim da ti je ideja na mestu komso,ja donosim lepinje i lukac . :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: rampaGe. Dusan D. :: :: :: Iako sam na sbb-u ( jest bolje al kad poredis nasu rodbinu po inostranstvu onda... :: :: :: :: evo ja doniram 10 litara bezina za pocetak, ocekujem od vas bar tolko i nadjemo se ispred telekoma sutra navece ....lepse izgleda vatra po noci :) :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: ::
Ma sta da kazes stoka lopovska, oni kradu, ovi na vlasti ih stite i tako u krug. A narod cuti. Ne znam sta treba vise da se se desi u ovoj zemlji. Ne bih da politisem, pricam s gradjanske tacke gledista. Raspadamo se! Jebote meni je burazer iz DE pre 7 godina pricao o adsl/dsl i silnim mb/s dok smo mi sljakali na raspalim centralama i Lucent modemima...sramota. 2 min poziva u inostranstvo platis kao da pricas dva sata na lokalu. Znaci SBB kablovska + 1024/128=2000+ telefon par iljadarki. Eto. Svaka budala moze da bude ministar, lupa gluposti(akcije, Fiat, EU-Diznilend)...ljudi se loze...i eto gde smo stigli.
Ma lagano..... bice to i kod nas za par godina.... Telekomov paket (mts, fiksni, adsl, iptv) ~50e mesecno.
a taj slag od 100mbit/s neograniceno.... to si se zbunio... to je on procitao brzinu Local Area Connection-a :)
adsl brzi od 24Mbit-a ne postoji, a recimo KBC Net ima ceo link od 80Mbit/s :)
- - - -
:: dosao drugar iz Beca i ajd odma da se vidimo i krene tako jedno pivo drugo pivo i normalno posle zena a pre politike dotaknemo se ovih nasih tema oko kompova i dodjemo do provajdera i jebiga smorim se po hiljaditi put u sekundi i popizdim po x na n puta na ove nase monopolske pedere jebem ti :: on potpisao novi ugovor pazi sad :: 1.pretplata za fiksn :: 2. pretplata za mobiln :: 3.76 tv kanal :: 4. kao slag adsl 100 mbit/s neogranicen :: za JEBENIH 25 evra ej jebote neka Holandska mreza u Austriji pa da stvarno poubijas ove nase pedere majke im ga bezobrazne svima :: Odo da spavam :: pozdrav
Krivo im je što smo nebeski, a oni nisu, pa bi da nam se uvale na mala vrata, kad niko ne gleda.
`alo, ljudi, živite u Srbiji, i zato budite srećni što uopšte postoji internet i što nije zabranjen uvoz komponenti iz zemalja članica ``NATO, agresorskih špijuna``, koji nas potajno snimaju i šalju naše podatke u glavni štab tajne policije.
Koliko desetina/stotina puta ste do sada bili čudno gledani i potcenjivani od strane nekih starijih ukućana kada biste došli da promenite neku komponentu u PC-u ili popravite nešto ? Kao da ste neki ``izdajica``, bar sam ja imao takav utisak. Ljudi su glupi kao točkovi, misle da će da ih ubije struja ako pipnu tastaturu.
I, nema svrhe da krivite Telekom što je mali protok. Nisu to jedini lopovi ovde. Oni su samo videli da mogu da rade dosta u svoju korist i tako i rade.
Zakoni postoje za svašta nešto, samo nema ko da ih sprovodi. Čak se i menjaju u zavisnosti od ``volje`` monopoliste. Dakle, u Srbiji, za pare sve može. I to za sitne pare.
Da bi čovek u Srbiji postao policajac, potrebno je da odsluša oko 2 i po meseca nekih ``predavanja`` u onoj Kamenici i da na kraju, na tom završnom testu, može da uradi 30 sklekova i 15 zgibova, ali je i to zaobilazno, što se i može videti po ulici. Nije bitan IQ niti lični afiniteti i potencijali, samo je bitna volja da se bude pandur. U tome je problem. U zatucanosti, odnosno mentalitetu nacije. ``Svi`` misle da će njihove lične probleme neko drugi, ``ovlašćen za to``, da reši, a na njima je samo da rade, glasaju i umiru.
Tako da, opet, budimo srećni što uopšte imamo internet, što nemamo spiskove lične imovine u onoj sveščici, kao što je Mao Ce Tung bio naložio u Kini, pre par decenija... i što nemamo ``kulturne`` revolucije svakih par godina...
Ma ovde je tako u svemu, Stric u Kanadi pred novu godinu na rasprodaji kupio HP LaserJet 1020 za 49,99 dolara sto je negde oko 35evra, sledece godine ce lepo kupiti drugi i sta ce mu novi toner koji kod nas kosta ko dva stampaca. Covek u Kanadi kupio 100kom ICLed za jedan uredjaj i platio 12 dolara, ajd ja da pogledam koliko su kod nas kad ono 140din/kom. pa puta 100 = 14.000 dinara pa zar to nije pljacka, ah da ima popust preko 100 komada, 1kom = 130din.
Da ne idem previše u off... videli ste gotovo svi, pre 15ak godina, da ovde može i sa 5 maraka mesečno da se živi i da stanovnicima uopšte ne smeta da ih tenkovi gaze dok se šetaju po centru grada, najmanji problem su oni ``Heroji, junaci i patriote`` što kolju babe i decu po nekim selima za 200 maraka ili za novog BMW-a.
Tako da, može ova trenutna budalaština još drastičnije veće razmere da dostigne, a interesovanje za promenom bi poraslo, možda u nekim stotim delovima procenata, kao i uvek do sad.
Toliko o Srbiji, trudiću se da više ništa ne napišem na ovu temu-
I, kao što je onaj Rambo otpevao: Čobane, vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe.
Ona, pretplata nizašta, valjda je za priključak, za šta već, je valjda 50 ili 100 dinara, već 10 godina, a ja sam platio za fiksni telefon+ADSL 1MBit oko 1900 dinara, ako je ikome bitno koliko pričam preko fiksnog telefona.
SBB je bio dobar dok su ljudi slali textualne e-mailove, pre par meseci, pa kao 16kB/s je brže od tadašnjih 6-7 Telekomovih.
Sada je dosta onih koji su se osvestili, i videli da ne postoje samo tekstovi, da PC nije pisaća mašina sa ekranom, ali ih je još uvek nedovoljno da bi se stvorila neka kritična masa, kako bi se unela neka globalna poboljšanja, tako da, prdimo po sajtu i to nam je to, nadamo se da će se gramziva monopolistička stoka uravnotežiti, iako smo duboko svesni i dokazano nam je 100 ziliona puta upravo obrnuto.
p.s. Ne igrajte se često matematikom, da se ona ne poigra vama :)
Pretplata za fiksni je 195din, zato te i pitam kada si platio zadnji racun, poskupelo je od 1.01.2009. Nista licno, samo malo zapazanje. Mnogo su gori neki drugi korisnici koji ovde dele savete u vezi nekih komponenata, recimo napajanja (to mi najvise bode oci) a u zivotu, verovatno, nisu videli unutrasnjost istog a dele savete jer je neko nekada tako rekao pa bi bilo pametno da i oni to cine.
Ok, moja je greška u tačnom pogađanju cene pretplate fiksnog telefona. Sad sam se setio da su nešto kenjali pre par meseci oko poskupljenja.
Ali, svejedno je, svi koji imaju fiksni telefon plaćaju toliko. Imali kablovski internet ili ne, imali ADSL ili ne.
Problem je, ako hoćeš kablovski internet, obavezna je i SBB TV pretplata, od 650 dinara.
Za ADSL nije, i, onda, uz pomoć malo osnovno-školske matematike, dolazi se do rezultata da ADSL od 2MBit/s košta 150 dinara više od sada duplo sporijeg SBB-a, tj. 2100 dinara, naspram 1950, što je ~90-95% jeftinije, isplativije.
Po zanimanju nisam neki doktor, ali sadašnji TV program ionako truje mozak, svest, poimanje, logiku, istinu, inteligenciju, realnost, činjenice, tj. sve živo, pa ga nije preporučljivo konzumirati duže od 1h/nedeljno i zdravo je izbegavati ama baš svaki mogući kontakt sa istim, u svakoj mogućoj prilici. Jedino ako ima nešto baš baš specijalno zanimljivo, što vredi odgledati.
Ionako sam SBB kabl provukao od komšije :) Ko ih jebe kada im je bilo lakše da mi iseku kabl, nego da stave novi, kvalitetniji, signal je imao neki šum, a ja sam ih zamolio da to poprave, jer je debilno da plaćam lošu sliku, stvarno je bila za 2+ / 5.
Majstor Mile je imao svoju priliku da pokaže koliko mu je stalo do toga što radi. Ko ih jebe, opet.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.