Wireless Access Point 54Mb/s PLANET WAP-4033/1Y, imam ga po veoma povoljnoj ceni...da malo umrezim po kuci stvarcice....Sta kazete njega ili nesto drugo ?
p.s. e da...imam SBB kablovksi....)
edit : jedno citam drugo pisem...oce to od droze :P ...fala Sale
Ali to je Access Point...ne znam kako ces da ga koristis kao ruter posto mislim da nema tu funkciju...ili ja bar nisam provalio...ja ga koristim za povezivanje sa provajderom posto imam wireless net...i mogu ti reci radi odlicno vec 2 godine...jos kad bi i provajder tako dobro radio, bilo bi extra...
Koji npr...imas neki proveren , za koji si cuo da sljaka ili mozda ga ti koristio ?
Ajd uzdravlje :)
:: Ja sam cuo da se ljudi zale na Planetove rutere :: Mozda je pameetnije da uzmes Linksys ako imas love, ipak su oni to sve smislili :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
ja imam Linksys WRT54GC mislim da je v2...ima 4 lan porta, jedan Wan i 54Mb Wireless...radi odlicno, nakacena su mi 2 kompa lanom i 1 lap wirelesom i sve sljaka extra...doduse imao sam neke probleme sa njim i onim Planetom 4033, nesto nisu bili kompatibilni pa ruter nije mogao da se konektuje PPPoE konekcijom i onda sam morao da pravim neka sranja sa windowsovim internet connection sheringom...poludeo sam...skoro sam nesto cackao i sve je proradilo ne znam ni sam kako...mora da je zbog firmware updejta na Planetu...sve u svemu, Linksys je odlica kao ruter, ne mogu da se zalim... ortaku sam skoro namestao TP-Link TL-WR641G Wireless Router isto 4 lana, Wan i 108Mb Wireless...vrlo odlican i mislim da je prilicno jeftiniji od ovg Linksys-a...tako da mogo bi njega da pogledas...
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.