Kao shto naslov kaze, zna li neko koji provajderi pruzaju usluge u navedenom podrucju? Silom prilika drugar nema ni jednu drugu mogucnost, osim bezicnog Hvala
MTS daje mogucnost bezicnog neta, na teritoriji nase drage Srbije, sve sto ti treba je da odes u poslovnicu mts i da se raspitas o uslovima koji ti odgovaraju.
Ja koristim licno paket koji sam uzeo kod njih, koji me kosta 1000 din mesecno. Platio sam modem oko 1000 din, kod njih i potpisao ugovor na 12 meseci po toj ceni, u ovom paketu mozes mesecno da skines 5 GB, bez dodatne nadoknade, ako budes skidao nesto vise od toga oni ce ti to lepo naplate, ali opet kazem najbolje je prvo raspitati se da vidis da li je to ono sto tebi zaista treba... PS: Protok zavisi od broja korisnika u okolini, tj ako vise njih koristi gprs u daljoj okolini, veza ce biti losija...
Sve u svemu dobijes net na teritoriji cele Srbije za male pare, dial-up bi te vise kostao...
Hvala, htedoh da napishem i zaboravih... Da znam za 3G kod Telenora i ovo kod Telekoma i da mi to ne cini posao, treba mi neki bezicni, flat paket 512-1mb Tako da pitanje i dalje stoji
Imas KDS bezicni, momak sa Karaburme distribuira ali net je blagi uzas :) Uvece je neuptrebljiv, mnogo je korisnika na malom linku. Mi iz kraja smo ga dobijali za fraj, i na kraju ga niko nije koristio, svi uzeli cable :) Tako da, ako je to i dalje jedini provajder u ktnjaci/kotezu, bolje pogledaj sta nude monopolisti (Telekom i Telenor) :) :)
Jel ima neko da zna kako stoje stvari sa KBCnet-om u Krnjaci? Listao sam nesto po forumima i neki ih pljuju, po neko ih cak i pohvali, sta znam.
Trenutno imam Telenor 3g i fino sljaka. Vuce stalno 64-64kb. to mi je ok, sto je pouzdan. Mozda mi jednom u nedelju dana uhvati EDGE pa padne protok ali to ne traje duze od 3 min. Ono sto mi ne odgovara je tih 5gb za 1500din.(lopovi). a i brzina im nije neka za te pare.
Interesuje me pouzdanost tog KBC-ovog wirelessa, tj. koliko cesto se desava i koliko dugo moze da traje to `nemanje neta`? Moze i neko iz drugog dela grada da odgovori, cisto da me uputi :) Hvala
P.s. Oni bi, kao, dosli za vikend da zabodu antenu u krov i da nam sa krova vuku kablove do stanova(samo ne znam gde ce da ih razvuku, ali ajde). To uvodjenje bi me navodno kostalo 3200din. Da li da menjam telenor ili da i dalje svakog dana gledam jos koliko mi je ostalo? :)
Ako nemas drugu mogucnost, recimo SBB ili ADSL, onda ti preostaje da probas sa wireless-om recimo kod https://www.kbcnet.rs mislim da oni pokrivaju teritoriju koju si naveo (koliko ja znam nemaju wi-fi vec samo wireless). Obavezno antenu od 5 GHz, ona od 2,4 ce ti verovatno samo probleme praviti i spremi se da povremeno imas probleme (to u proseku znaci jednom mesecno), znaci desavalo mi se da i po sest meseci nemam problema, a onda za mesec dana moram da ih zovem svaki treci dan i da se raspravljam. Ako si spreman, na ovakve situacije onda verujem da ces biti zadovoljan... Mozda i Beotel pokriva tvoje podrucje oni u ponudi imaju i wi-fi i wireless, pogledaj na sajtu za detalje!
Preporucujem ti kbcnet ako si ili veliki mazohista ili ako nemas bas nikakvu drugu alternativu. Stvarno nemam sta lepo da kazem o njihovom wirelessu. Stabilnost, pouzdanost, brzina, podrska...ne, to nije sigurno kbcnet.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.