Kako namestiti da mikrotorent radi na Neobee-u i da nepucaju linkovi sa Rapid-a?
STRANA 1 OD 1
operator
Kako namestiti da mikrotorent radi na Neobee-u i da nepucaju linkovi sa Rapid-a?
06.02.2009. 18:05
T15238
status: user broj poruka: 4275
Na Lelekomu sve radi odakle god hoces, ali na Neobee je prava tragedija. Molim za pomoc, ali da uputstvo nije od pre 3 meseca. Sada radi ko qurac da budem iskren. Da moze Lelekom uzeo bih, ali nemaju slobodnih za moju centralu, samo ima Neobee u NS. I tako sam ostao kod Neobee-a. Ako moze uputstvo od nekoga iz NS kod koga radi, jer mi u BG radi ok, ali u NS ko qu..c i to na kvadrat.
To znam i ja, pa pitam ko ima predstavu, kako da se namjesti Rapid ili bar utorrent da može prijatelj da skida neke klipove i serije ili neko drugo rešenje.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.