Nisam koristio utorrent vec dugo(otkad Cryptload radi k`o zmaj),i hteo sam malo za promenu da ukljucim utorrent,ali kad ubacim neki film na skidanje apsolutno se nista ne desava,dakle download NE pocinje...kliknem na TRACKERS i tamo pise-NO CONNECTION COULLD BE MADE BECAUSE THE TARGET MACHINE ACTIVELY REFUSED IT,i taj natpis se smenjuje sa natpisom OFFLINE(TIMED OUT)!!! Da li neko zna o cemu se radi??? Lelekom adsl 1024/128,rozi MT 882. KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
Imam comodo firewall ali sam ga iskljucio i opet isto.Nisam pocetnik u koriscenju torrenta,znam za sva sitna podesavanja,i odradio sam ih,port forward nisam nikad do sad radio jer nije bilo potrebe,jer mi je download radio dobro kao i tebi... Koliko kontam trackeri odbijaju konekciju...ali ne znam kako to resiti...Cak se uopste ne pojavljuje ni onaj zuti trougao koji me obavestava da konekcije nema, ni zeleni krug koji me obavestava da je konekcija ok. Verzija utorrenta je 1.8.2
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Nije problem do provajdera. Dakle kod istog sam provajdera i imam isti modem. Nisam radio port forward jer sve radi odlično :: :: Jel imaš neki firewall ? uTorrent 1.8.1 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
samo 2048 ali radi perfektno nisam radio port fw, tj. probao, ali sam do kraja samo resetovao modem, jer nisam provalio promenu nisam do kraja nikad ni provalio ima li koristi od kad sam na ovom, od zadnjeg povecanja brzine nekad ona famozna ikona bude i zelena, nekad ne, lapo, lapo uglavnom, bio sam na 256, 512, i sad sam na ovom i utorrent radi sve bolje ja ipak kontam da je to do ratio-a i tvog uploada (sto se brzine dl tice, a nikad mi se nije desilo da ne skida, ako ima seed-era i mesta na hdd)
Fajl koji skidam ima nekoliko hiljada seedera,al kad ga ubacim da se skida u samom utorrentu stoji ovako seeds 0 (0) peers 0 (0)!!! koliko ja znam cim ubacim film da se skida taj broj seed-ova i peer-ova bi polako trebao da raste,i kako njihov broj raste tako se brzina download-a povecava. A oni stoje na nuli... Nesto mi blokira komunikaciju sa njima a ne znam sta.... Ne znam da li uspevam dobro da objasnim. Ako ne uspevam a neko je voljan da pomogne,postavicu sliku kako to sve izgleda...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: samo 204 :: ali radi perfektn :: nisam radio port fw, tj. probao, ali sam do kraja samo resetovao modem, jer nisam provalio promen :: nisam do kraja nikad ni provalio ima li korist :: od kad sam na ovom, od zadnjeg povecanja brzine nekad ona famozna ikona bude i zelena, nekad ne, lapo, lap :: uglavnom, bio sam na 256, 512, i sad sam na ovom i utorrent radi sve bolj :: ja ipak kontam da je to do ratio-a i tvog uploada (sto se brzine dl tice, a nikad mi se nije desilo da ne skida, ako ima seed-era i mesta na hdd :: :: :: uls :: ::
Verovali ili ne COMODO firewall je potpuno blokirao utorrent CAK I KAD SAM GA POTPUNO UGASIO!!! Znaci kad sam opet ukljucio comodo pitao me je da li dozvoljavam utorrentu komunikaciju sa netom,i cim sam dozvolio download je roknuo na 106kb/s...Nego jel vam se desava da vam firewall izbaci da neki drugi kompjuter pokusava da ispostavi komunikaciju sa vasim kompom koristeci utorrent i da treba da blokirate to? Meni evo vec nekoliko puta za par minuta...
Ja npr koristim uTorrent 2 godine i po meni je naj bolji. Od svih komplikovanih koji rade isto stoi i on tat je. Cak imam samo Win firewall i otvorene portove i fercera Ok.
Da ne otvaram novu temu. Ja imam wireless 1024/1024. Provajder Panline, ruter linksys WRT54G.
Dl nikako nece da mi predje 35KB/s. Jel znate mozda u cemu je problem? Portove sam uredno otvorio, pokusao i da u potpunosti iskljucim firewall i opet nista.
Koristim Vistu 32bit, i cuo sam od nekog da je mozda u njoj problem...
Sad merim na speedtest-u, izgleda su mi povecali brzinu na 1,5/1,5 ali dl jos stoji..
Isto Telekomov rozi SmartAX MT882 1024 router i dok nisam Forword-ovao portove skidao je solidno a posle forworda odlicno skoro u full-u P.S. imam uTorrent 1.8.1
Vjerovatno ti je dinamicki link, dok je mreza rasterecena ide dobro, kada se optereti smanjuje brzine da ne zagusi skroz mrezu...
Meni je tako recimo, po noci mi ide i po 16MBit a po danu od 2 do 4MBit !
SONY VAIO VGN-FW285J
:: :: Direktan link krene lepo, pa se posle par minuta spusti na 50kB/s :: Isti link drug dl sa 110KB/s :: :: :: :: :: :: :: :: :: a da ti malo provajder ne filtrira dl? P2P znaju neki provajderi da sk..... a direktan dl ide ok
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.