Imam Huawei HG520s ADSL ruter (sa wlan-om) od Telekoma i problem je sledeci: Modem se povremeno sam od sebe resetuje i samim tim mi u tom trenutku srusi i mrezu i blokira net i iptv. Ja sam telekomu prijavio ovaj problem i zamenili su mi modem, ali ista stvar. Da li neko mozda ima isti problem ili zna kako ovo resiti?
Pokusaj sledece-u browser kucaj 192.168.1.1 username admin password admin,kliknes basic,pa kliknes adsl mode i stavis multimode,sacuvas sve na submit pa save reboot. Ovo je resilo mnoge probleme drugarima na Lelekomovom MT 882 verujem da ce i tebi...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Imam Huawei HG520s ADSL ruter (sa wlan-om) od Telekoma i problem je sledeci: Modem se povremeno sam od sebe resetuje i samim tim mi u tom trenutku srusi i mrezu i blokira net i iptv. Ja sam telekomu prijavio ovaj problem i zamenili su mi modem, ali ista stvar. Da li neko mozda ima isti problem ili zna kako ovo resiti :: :: Windows Vista ZAKON!
Pazi `vako,nemas nista da izgubis ako uradis ovo sto sam ti napisao,i ti i tvoj drug pa pratite ponasanje narednih par dana. ako se ponavlja i dalje imas tamo i drugih modova npr.adsl+ adsl2+ pa isprobavaj koji ti najbolje radi...Ako nista ne pomogne predlazem ti da skines film Hackers 2,i posteno se udubis u film...Neke stvari ce ti biti jasnije...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: fora je sto se to desava i mom ortaku koji ima isti modem i IPTV :: :: Windows Vista ZAKON! :: ::
Ja bih proverio što je vladarko rekao, ako ne onda poslušaj savet što je rekao markovicpvt.
ADSL+, ADSL2+ su standardni na kome radi DSLAM, multimode sluzi ako modemu ne odgovara jedan od ova dva standardna pa na multimodu uspe da se sinhronizuje.
Obicno automatsko podesavanje resava problem, multimode se stavlja kada ima problema kao i ti ali ne znači da 100% rešavaš problem.
Okej,imam isti problem...naime posle zivkanja Telekoma jedno 10 dana dosli su i zamenili modem,ali i ovo cudo radi reset samo......mislim da sam dobio tik na oku... Gde je deda?!
Ako imate nove Telekom ADSL rutere, iz bilo kog razloga (stari se pokvario, IPTV) postoji mogućnost da se neki mangup u kraju ili neki koji obilazi krajeve sa nezaštićenim Telekom ruterima igra sa vašim živcima. Potražite malo po internetu kako da rešite svoj problem.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.