Pozdrav svima na forumu...imam jedno pitanje...da li je mogu da na jednu kablovsku budu 2 kablovska interneta(dva razlicita paketa(u pitanju je kuca sa 3 porodice kao tri stana pa bih jos neko pored mene hteo net)).Pozz i hvala svima unapred
Ne. To mozes da pokusas samo preko specijalne molbe, ali cisto sumnjam. To se dobija kroz business paket (ili slicno tome). Za sve moras poseban ugovor, znaci 2 interneta idu iskljucivo kao 2 ugovora za TV. Znam to odavno, ali zvao sam ih i skoro za nesto slicno i sumnjam da se nesto bitno promenilo. Ali to ne znaci da ne mozes neku varijantu ICS (internet connection sharing).
p.s. ne moze 2 neta na jednu tv jer im je signal iz istog kabla. Cime bi delio taj signal?
Може, јер имам управо то! Подстанар сам у једној приватној кући, газдарица је у приземљу, ја на спрату, она узима оне пакете, а ја Флет. Чак немамо ни две ТВ претплате, само два нет налога!
Veruj meni!
:: Pozdrav svima na forumu...imam jedno pitanje...da li je mogu da na jednu kablovsku budu 2 kablovska interneta(dva razlicita paketa(u pitanju je kuca sa 3 porodice kao tri stana pa bih jos neko pored mene hteo net)).Pozz i hvala svima unapred
Ja sam se prosle godine skoro posvadjao sa operaterom koji je rekao da to nije moguce. Da li si siguran da gazdarica nema poseban dogovor? Aj pitaj je majke ti jer znam sta pricam. Evo danas cu nazvati SBB, ako me opet odjebu, onda cu insistirati da mi objasnis kako je ona to uspela...
life`s a bitch...and then you die.
:: Може, јер имам управо то :: Подстанар сам у једној приватној кући, газдарица је у приземљу, ја на спрату, она узима оне пакете, а ја Флет. Чак немамо ни две ТВ претплате, само два нет налога :: :: Veruj meni :: :: :: Pozdrav svima na forumu...imam jedno pitanje...da li je mogu da na jednu kablovsku budu 2 kablovska interneta(dva razlicita paketa(u pitanju je kuca sa 3 porodice kao tri stana pa bih jos neko pored mene hteo net)).Pozz i hvala svima unapred
Не могу је питати јер је на скијању, једино што знам да су два уговора у питању и да је вероватно то одрађено када су уводили кабл у овај крај. Када су били мали могло је све, а сада зајебавају! Значи немој да вас ложе да не може!!!
Veruj meni!
:: Mog burazera su upravo za to odbili i rekli nema sanse, tako da bih i ja volela da znam kako je to uspela. Mada kod Sj..ba ... nista me ne bi cudilo.
Pa o tome ti i pricam, evo citirao sam tvoju recenicu sa kojom se slazem, `JEDINO STO ZNAM DA SU DVA UGOVORA U PITANJU`. Sve si rekao. Ne moze bez toga. Cak i da je moglo pre 5-10 godina, sada ne moze.
poz
life`s a bitch...and then you die.
:: Не могу је питати јер је на скијању, једино што знам да су два уговора у питању и да је вероватно то одрађено када су уводили кабл у овај крај ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.