Imam eto mali problem sa downloadom iz Xp-a. Direktan download ne prelazi 56-57kb/s dok u Linuxu sve radi ok. Takodje i gledanje Youtuba iz Xp koci a iz Linuxa naj normalnije readi. ideja? Nista ne prijavljuje viruse spywer ili tako nesto.
@Slavuj ma uhvatio sam `trtu` od glupe Viste. Sta znam trosi memorije kao 3 Linuxa ili 2 Xp-a. Ako ne trosi mnogo memorije a ja je imam sao 1gb ddr2 onda da stavim imam jednu particiju empty? Slaba mi stavka za sada integrisana grafika a procesor ne bi menjao za 3 nova (AMD Le1600)
Stavi XP SP3, Vista je krs, Win7 bi kao trebalo da bude bolji, mada ce izaci tek za vise od pola godine, a sledeci put kada budes postavljao pitanje navedi kompletnu konfiguraciju, kao i internet paket koji koristis, kako bi iko ko procita mogao da shvati o cemu se radi i sta ti zapravo pitas tj. sta ti nije jasno. Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.