kako da povezem tp-link wr340g na sezamproov usb modem. router nema prikljucak za telefon samo za wan, a modem ima samo usb kao izlazni...ako treba neki adapter gde ima da se kupi?
Ne moze to da se poveze, ja ima USB modem i Wi fi ruter adsl i nema nacina za njihovo povezivanje. Pogledaj logiku,ako bi ruter znao sta si nakacio na njega i da ima USB ulaz ? Spoji liniju na taj ruter i preko njega koristi net posto ti verovatno treba da delis net. Ja moram da koristim sugavi Sagem modem jer na nasem SJAJNOM Telekomu vrhunski uredjaj kao sto je Linksys WAG200g ne radi kako treba jer su nabudzili neku kinesku opremu po centralama.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
kako da povezem telefonski prikljucak na wan port(rj45, to jest za kabl utp5e)???
:: Ne moze to da se poveze, ja ima USB modem i Wi fi ruter adsl i nema nacina za njihovo povezivanje. Pogledaj logiku,ako bi ruter znao sta si nakacio na njega i da ima USB ulaz :: Spoji liniju na taj ruter i preko njega koristi net posto ti verovatno treba da delis net :: Ja moram da koristim sugavi Sagem modem jer na nasem SJAJNOM Telekomu vrhunski uredjaj kao sto je Linksys WAG200g ne radi kako treba jer su nabudzili neku kinesku opremu po centralama :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Nikako. Taj ruter ima samo LAN ulaze, a tvoj modem ide samo na USB. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ja sam mislio da imas Ruter sa adsl modemom u sebi! Ne moze nikako, kupi Ruter sa adsl modemo, a pre toga se konslutuj sa provajderom koji dobro radi na tvojoj centrali.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Moze taj linksys da radi ko zmaj. Meni recimo kuci radi odlicno, konekcije po skoro mesec dana!? Reci mi koju verziju Firmware-a imas na nejmu... da vidim dal da ti saljem pravu????
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.