Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Columbia pictures me provalili
STRANA 1 OD 1
dusanmi Columbia pictures me provalili 10.01.2009. 16:26 T14390

status: user
broj poruka: 12
Pozvali me jedan dan iz kablovske da dodjem kod njih posto sam skinuo film koji pripada Columbia pictures,da potpisem da cu unistiti skinuti fajl.Sto sam i ucinio.
E sada...poceo sam da koristim neke programe za promene ip adresa.To su Tor, Vidalia, Privoxy i Hotsopt shield.
Ono sto vidim da se desava je da mi pretrazivaci kada im trazim provere ip adresa pokazuju adrese sa raznih lokacija u svetu.Na tracker odakle skidam torrente prijavim se i kod njih proverim koja mi je ip i sve je ok..nije moja prava vec neka pitaj boga koja.Kada otvorim pretrazivac gde mi je home page google,svakih desetak minuta otvara se google iz neke druge zemlje.
OK...sve govori da to uspeva.Medjutim,klijent za skidanje( u mom slucaju bit torrent 6.0.3),nema mogucnosti da proverim da li se on vidi kod drugih kao lazni ip ili koristi regularan koji mi je dodelio provajder.Sve to vreme modem i dalje ima ip i ostale adrese koje je provajder dodelio
Da li me mogu opet provaliti kao Columbia pictures ili sam uspesno zavarao trag.Brzina skidanja se ne smanjuje ovim operacijama...i to je ono sto me brine..da moj torrent klijent i dalje salje svoju pravu adresu...

Dusan
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psihoyu re 10.01.2009. 16:33 #88233

broj poruka: 1191
Maogu da ti popuse kurac ako taj film ne distribuiras dalje!

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ttate savet 10.01.2009. 16:34 #88235

broj poruka: 366
Lepo se ti predaj `njima` i odrobijaj svoje.

MaliBaneBG NIsam siguran da li je to to... 10.01.2009. 16:38 #88237

broj poruka: 487
Ali valjda ne mogu da te provale ako ukljucis enkripciju...Mislim da uTorrent ima tu opciju...

==========
BLEJA:)))

dusanmi Columbia pictures me provalili 10.01.2009. 16:45 #88240

broj poruka: 12
Ima opcija Protocol Encryption i cekiram da je enabled za outgoing posto ima samo za to i Allow incoming legacy connections
Dusan

MaliBaneBG Re: Columbia pictures me provalili 10.01.2009. 16:56 #88245

broj poruka: 487
Pa valjda je to, meni je drugar pricao da je stavljao tu neq enkripciju posto je i njega jebao provajder zato sto skida piratski sadrzaj...

==========
BLEJA:)))

:: Ima opcija Protocol Encryption i cekiram da je enabled za outgoing posto ima samo za to i Allow incoming legacy connection
:: Dusa
::
::
zzarko Re: Columbia pictures me provalili 10.01.2009. 17:34 #88254

broj poruka: 128

Interesantno je to, da pozivi o kršenju autorskih prava dolaze samo kod kablovskih operatera ne i ostalih.

Bar ja koliko sam čuo.

:: Pozvali me jedan dan iz kablovske da dodjem kod njih posto sam skinuo film koji pripada Columbia pictures,da potpisem da cu unistiti skinuti fajl.
shkomi eunet adsl 10.01.2009. 18:07 #88257

broj poruka: 854
Meni je stigao mail od euneta da skidam piratski softver i da tralalalaaaa

a bas bi voleo da cujem strucno mishlhenje na temu zakon o zastiti privatnosti pracenje internet saobracaj bez sudskog naloga pracenje tudjih mailova

po meni si, dokle god se ne bavis prodajom piraterije miran

Devize devize bonda elema

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs