Pozvali me jedan dan iz kablovske da dodjem kod njih posto sam skinuo film koji pripada Columbia pictures,da potpisem da cu unistiti skinuti fajl.Sto sam i ucinio. E sada...poceo sam da koristim neke programe za promene ip adresa.To su Tor, Vidalia, Privoxy i Hotsopt shield. Ono sto vidim da se desava je da mi pretrazivaci kada im trazim provere ip adresa pokazuju adrese sa raznih lokacija u svetu.Na tracker odakle skidam torrente prijavim se i kod njih proverim koja mi je ip i sve je ok..nije moja prava vec neka pitaj boga koja.Kada otvorim pretrazivac gde mi je home page google,svakih desetak minuta otvara se google iz neke druge zemlje. OK...sve govori da to uspeva.Medjutim,klijent za skidanje( u mom slucaju bit torrent 6.0.3),nema mogucnosti da proverim da li se on vidi kod drugih kao lazni ip ili koristi regularan koji mi je dodelio provajder.Sve to vreme modem i dalje ima ip i ostale adrese koje je provajder dodelio Da li me mogu opet provaliti kao Columbia pictures ili sam uspesno zavarao trag.Brzina skidanja se ne smanjuje ovim operacijama...i to je ono sto me brine..da moj torrent klijent i dalje salje svoju pravu adresu...
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.