Takodje koristim Cryptload na Sbb internetu, pa me zanima o kavom passwordu prichash i shta ce ti to? Koliko se secam treba da si dobio user i pass od Sbb-a, ali kakve to veze ima sa modemom? Jesi siguran da je to ruter, otkad Sbb deli rutere?
ali mislim da cesh teshko uspeti neshto da uradish. Verovatno mislish da cesh tako moci da rekonektujesh i promenish IP adresu. Malo teze. Najlakshe ti je da poredjash rapidshare sa megaupload i netload linkovima i tako napravish da non stop skida fajlove bez chekanja. Jedini nachin na koji sam uspeo da promenim IP adresu je tako shto sam menjao vezu modema sa rachunarom, kada promenish mreznu kartu ili ga povezesh na usb. Bash me interesuje da li je neko uspeo to shto hocesh. Pozdrav
Ovo je varijanta sa USD-om, nisam probo btw... Zanima me ovo prvo sto sam pito, inace neki lik rece da je naso user i pass, al nije reko kako... Go Go Go !!!
USD ne funkcionise po principu rekonektovanja sto je do yaya (ne menja IP adresu) i uopste nisam zalazio kako vara rapid ali to sto radi vrlo dobro radi pa uopste ne moram da se smaram sa bilo cim drugim. Skida kao lud! Brat Rus je bas dobro odradio programce... Samo mi je sumnjiv posto se mnogo lozi na plisane igracke ali hvala mu u svakom slucaju.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647299. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.