Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
NE UZIMAJTE PTT net !!!
STRANA 1 OD 1
dorabi1 NE UZIMAJTE PTT net !!! 02.01.2009. 00:26 T14177

status: user
broj poruka: 939
koji samo gleda sta drugi provajderi rade i ni q.... da mrdnu oko povecanja brzine protoka .Jedva cekam da ih se otkacim i predjem na ADSL.Sve ovo postujem da se neko nebi k`o ja zaleteo i uzeo net kod njih ,a ima neku drugu opciju.Modem moras da kupis sam ,a 256 kbit kosta 1600 dinara ,pa sad uporedite.
Poz svim forumasima i sretna Nova godina!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosNBG Hehehe 02.01.2009. 00:50 #86663

broj poruka: 1586
Biznis druze, biznis... A ako mrdnemo biznis na stranu, imas slucajeve da ljudi ne mogu da biraju nego moraju da uzmu PTT ako zele internet a ti ako mozes da biras ti predji na ADSL jer je PTT klasican kablovski. To sto oni ne povecavaju brzine ti nije nikakav razlog za pisanje onakvog posta.

Poz i sve najbolje u 2009!!!

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

Equinoxe Re: 02.01.2009. 00:56 #86664

broj poruka: 12057

To što oni ne povećavaju brzine je najmanji problem. Oni izuvaju pare iz novčanika ljudima koji nema ju uslove za ADSL, Wireless ili nešto treće. E to je bezobrazluk. Ako ne možeš ds ponudiš veće brzine, bar smirela sa cenama. A to što ne iznajmljuju modem, nego sam treba da ga nabaviš je posebna glupost.

SRAMOTA !!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

dorabi1 Re: Hehehe 02.01.2009. 01:10 #86668

`Sve ovo postujem da se neko nebi k`o ja zaleteo i uzeo net kod njih ,a ima neku drugu opciju`

Brate Milose ,koju rec u ovoj recenici ne razumesh?

:: Biznis druze, biznis... A ako mrdnemo biznis na stranu, imas slucajeve da ljudi ne mogu da biraju nego moraju da uzmu PTT ako zele internet a ti ako mozes da biras ti predji na ADSL jer je PTT klasican kablovski. To sto oni ne povecavaju brzine ti nije nikakav razlog za pisanje onakvog posta
::
:: Poz i sve najbolje u 2009!!
:: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
PCoprema Sta ti lupas? 02.01.2009. 14:52 #86700

broj poruka: 292
Ja i jos par ortaka je na PTT ali to nije isto sto i Telekom posto su oni koricnici Telekom usluga i dobili smo tp-link ruter rj45+usb i sve radi odlicno i povecali su brzine kao i svi oba puta u tih nekoliko meseci. Nista nismo sami kupovali a uz to su najjeftiniji od svih jer je u proseku prva godina kao na beotelu sa studentskim popustom ali oni njihovi sljam modemi zezaju a ovde sve radi iz prve. Posle godinu dana placas 1120 RSD za 1Mbit. Korisnicka podrska je ljubazna i resi probleme.

dorabi1 Re: Sta ti lupas? 02.01.2009. 17:39 #86732

PRVO SE RASPITAJ O TEMI PA ONDA LUPETAJ.oVO JE KABLOVSKI PTT NET,E NE NESTO STO TI ZAMISLJAS U SVOJOJ GLAVI.NE PRICAJ NA TEMAMA O KOJIMA POJMA NEMASH.

P S Dobro bi ti doslo malo gramatike ,ono, zarez,veliko slovo i sl. ako si cuo za to.

:: Ja i jos par ortaka je na PTT ali to nije isto sto i Telekom posto su oni koricnici Telekom usluga i dobili smo tp-link ruter rj45+usb i sve radi odlicno i povecali su brzine kao i svi oba puta u tih nekoliko meseci. Nista nismo sami kupovali a uz to su najjeftiniji od svih jer je u proseku prva godina kao na beotelu sa studentskim popustom ali oni njihovi sljam modemi zezaju a ovde sve radi iz prve. Posle godinu dana placas 1120 RSD za 1Mbit. Korisnicka podrska je ljubazna i resi probleme.
Zmajko Re: Re: Sta ti lupas? 02.01.2009. 19:17 #86773

broj poruka: 1228
Jos samo da ljudi nauce da se sluze sa tim zarezima pa da ih upotrebljavaju na pravim mestima i ne po 10 puta u recenici od 15 reci kad vec obracaju paznju na to i bice super. Primera radi, posle `i` ne ide zarez... Osim ako bas zelis da ispadnes filozof i da tvoj komentar izgleda onako - sveCki.

Relax dorabi1, ko god da je napisao taj komentar - gramaticki je mnogo ispravnije od ove tvoje recenice. Ono, nema potrebe za kapsom, iza zareza/tacke/uzvicnika/upitnika/itd ide razmak pa nova rec, ispred istih nema potrebe za razmakom....................

:: P S Dobro bi ti doslo malo gramatike ,ono, zarez,veliko slovo i sl. ako si cuo za to
acayo ejjjj 16.06.2009. 12:29 #121731

broj poruka: 851
sta pricate vi!ja sam modem dobio

TheGame Re: ejjjj 16.06.2009. 12:37 #121734

broj poruka: 719

E kralju odgovaras na temu koja je postavljena jos prije skoro pola godine...Ali eto vidim da si nov ovde...i ja sam znao tako da se zaletim...

Independence is a state of mind

:: sta pricate vi!ja sam modem dobi
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs