Vala da znas..Svaka cast na informaciji iz prve ruke i na tako efikasnom obavestenju i brzini....By The Way srecna ti Nova Godina...
I Want to believe - The truth is out there
:: ... ja ovo još u novembru... E sada vala ko nije zadovoljan, neka ubuduće koristi dial up :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Da li se neko skoro prijavljivao i koliko sad `zatežu` ugovorom ?
Kada sam se ja prijavljivao, pre skoro dve godine, 18 meseci je bio uslov da budem pretplatnik, a 6 meseci uslov da ostanem na izabranom paketu, da me ne bi tužili ili svakako pokušali da naplate oko 100 eura za troškove raskidanja ugovora ili moje virtuelno nepoštovanje uslova.
“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
Hvala Sky, i tebi želim srećnu novu godinu i sve najbolje.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Vala da znas..Svaka cast na informaciji iz prve ruke i na tako efikasnom obavestenju i brzini....By The Way srecna ti Nova Godina.. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ... ja ovo još u novembru... E sada vala ko nije zadovoljan, neka ubuduće koristi dial up :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: I Don`t Know What That Means :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647299. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.