Ja sam nachuo da ce Lelekom da poveca download na 1024 nama sto smo na 768...A da ce upload da duplira. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
I meni nije bilo neta do pre sat vremena i ja se ponadah da rade na ubrzanju i cim mi je pusten signal proverio sam i gle cuda,vise nije 3 nego 4mbps,jos jednom SVAKA CAST za SBB
Na njihovom sajtu nema nicega (ni najave u buducem povecanju protoka), speedtest mi pokazuje istu brzinu... da se nisu oni zeznuli pa ti pustili veci protok? Bolje si cuti ako si pametan :) JOLE
....e da koliko god se ovi SBB kurajberi budu trudili kad tad ce Telekom da ih presisa zato sto jedan SBB nikad nece moci da parira Jednom TELEKOMU jer su oni za njih kao B.M.W za Zastavu.
ja imam paket sbb mix 1MB,sad na speedtestu mi izmerio 1441/126....Juče sam zvao kažu da posle 15.01.2009. DEFINITIVNO povećavaju brzine za 50% cena ostaje ista!
su bili kod mene u zgradi gde mi je kancelarija i pitali da li mogu da postave ako sam ih ja dobro razumeo optički čvor. Neku kutiju u kojoj će biti razdelnik za kraj. Kažu da proširuju kapacitete po celom gradu gde ih ima. Kod mene kući ništa još uvek. 5Mbit/1Mbit prepaid.
@gang1978 ti voliš Lelekom, ja SBB. Zato nemoj da shvatiš ovo kao poziv za svađu, ali ako je Lelekom BMW ja pojedem moje čarape tri dana nošene. Lelekom je poslovična, profesionalna i organizovana firma koliko i ciga što prodaje dekrane telefone kod pica parka. Kakva je to firma koja te posle godinu i par meseci pošto si se prijavio za adsl telefonski obavesti da nemaju `resurse` za tebe. To je firma koja puca na reklame samo tako, a usluge svakim danom sve gore i gore. Setićemo se one čuvene poruke u kojoj je slogan bio `imamo jedni druge`, a malo posle toga su počeli da zaokružuju razgovore na minut+sekunda. Doduše i drugi operateri su pratili tu politiku(nekako stičem osećaj da je to dogovoreno iza nekih zatvorenih vrata).
Ovo govorim kao korisnik Lelekomovog postpaid paketa šest godina unazad. Nešto se kod njih gadno promenilo. Koliko čujem ukinuli su i one poene što su post paid korisnici skupljali. Naše firme vrlo često vode pogrešni ljudi. a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.