Neznam da li je ovo tacno ali ako jeste SBB-ovi korisnici ce dobiti duplo brzi internet posle Bozica 2009. To bi me najvise zaradovalo jer bi to nateralo Lelekom da jos jednom poveca brzine ADSL-a da ne bi ponovo gubio korisnike ai ja bih onda mogao da imam 2 mbps brzinu ADSL.
Koliko sam ja shvatio, pričalo se o nekom pojeftinjenju, od oko 30%... i za ADSL i za kablovski net. Pa, eto, danas sam ja dobio 33.3% brži DL u odnosu na juče i 100%brži UL, to je u Srbiji, dakle, ekvivalent pojeftinjenju.
cipele sa špicem kojim možeš vrapcu da isteraš dupe na usta
...1,2,3 megabita za koje su vec ubedljivo najjeftiniji od SVE konkurencije (govorim naravno o sbb-u)?? Ja imam sbb mix gde mi je 2mbit oko 1800din. 3mbit je bio 2700din. Ne znam dal ima potrebe za jeftinijem od toga...Gde ces da iskoristis 3mbit?
:: ...1,2,3 megabita za koje su vec ubedljivo najjeftiniji od SVE konkurencije (govorim naravno o sbb-u)?? Ja imam sbb mix gde mi je 2mbit oko 1800din. 3mbit je bio 2700din. Ne znam dal ima potrebe za jeftinijem od toga...Gde ces da iskoristis 3mbit :: :: life`s a bitch...and then you die
moze to i jeftinije. za 10 jura brzina 2048/256. naravno u tu cenu je uracunata i tv pretplata.
pa zar vi koji ste na sbb ne placate obavezno i kablovsku tv, koja je 700, 800 din to mu onda za 2Mbps koji je 2100 dodje skoro 3000 kako je to sbb jeftiniji meni ne ide u glavu
pa koliko ja znam i vi iz ADSL-a morate tel da placate obavezno jer ne moze jedno bez drugog... i sve u svemu jeftinij sbb daleko..
:: pa zar vi koji ste na sbb ne placate obavezno i kablovsku tv, koja je 700, 800 di :: to mu onda za 2Mbps koji je 2100 dodje skoro 300 :: kako je to sbb jeftiniji meni ne ide u glav :: :: uls :: ::
Tacnije 230 dinara. Samo nek oni ubrzavaju ili smanjuju cenu, kako god hoce. Nek se oni malo bore ze trziste. Sto se oni vise kolju nama ce biti bolje.
Uz kablovski internet se plaća i pretplata za kablovski TV signal... ali ne, ali ne, ali ne, nekako je skuplji ADSL.
Ja, lično, nisam u stanju da shvatim kako 1400 uspeva da bude veće od 2000. Ja brojim ovako: 1(jedan), 2(dva), 3(tri)... i 3 je veće i od 1 i od 2, a 2 je veće od 1 i od 0 i od -n.
Verovatno neke svemirske balans štangle dobijaju zazor po dvokrivajnim polugama uglastih kljukatora...
“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
:: Uz kablovski internet se plaća i pretplata za kablovski TV signal... ali ne, ali ne, ali ne, nekako je skuplji ADSL :: :: Ja, lično, nisam u stanju da shvatim kako 1400 uspeva da bude veće od 2000. Ja brojim ovako: 1(jedan), 2(dva), 3(tri)... i 3 je veće i od 1 i od 2, a 2 je veće od 1 i od 0 i od -n :: :: Verovatno neke svemirske balans štangle dobijaju zazor po dvokrivajnim polugama uglastih kljukatora... :: :: “I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein :: necemo ni mi placati telefon pa ce mo vam telekom dovesti do stecaja. onda dial-up pa polako :))
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.