Kod mene su malopre ubrzali na 1024/124, barem tako modem prijavljuje ali mi je download i dalje zakucan na 768. Zajecar. Beotel. I na drugim forumima se prijavljuje ovo.
Mozda ce se ovako nesto desiti i drugima tako da prvo proverite download kada primetite na vam je ubrzan net.
Pravim cudom sam dobio tehnicku podrsku u ovo doba dana. Preneo sam sta se desava medjutim iz tehnicke podrske su bili iznenadjeni da je ubrzanje vec krenulo, tj. nisu bili obavesteni. Za njih je to novi momenat jer su prvobitno mislili da downloa puste u vec receno vreme 01.01.2009.
Kako stvari stoje, meni se cini da ce Beotel da saceka 01.01.2009. da svojim korisnicima pusti brzi download i upload i ako modemi i ruteri vec prijavljuju vecu brzinu.
Nerazumem sta cekaju kada i Telekonj, a izgleda i Eunet ne postuju taj termin vec su svoje korisnike obradovali danas.
Evo sada i ja vidim da mi je router podešen na: 4095 / 252. Međutim, speedtest.net ne može da prebaci 1mb ni sa jednim evropskim gradom. Nešto rade, verovatno !!!
Danas sam slučajno sreo nekog tipa iz Telekoma i pitao kada će IPTV da se montira na centrali u Smed. Palanci? On kaže da je oprema već montirana ali da imaju nezadovoljavajući protok između Palanke i Smedereva, i dok to ne reše neće pustiti IPTV.
Kako će se ovo ubrzanje ADSL-a odraziti na sve to, videćemo.
:: au...pa nije valjda pc berza iz smderevske palanke...je li...el pecas na jezeru??
Iskreno, nemam baš mnogo vremena za pecanje. Ranije sam malo pecao na moravi i dunavu, ali ... mozda se sretnemo i na jezeru. - - - - - - - - - - - - - - - - - - Željko Arnautović, PC Berza d.o.o.
Telekom nas je obradovao malo pre vremena. Sa 768/64 povecano na 1024/124. Jos ako obore cene za 30% kao sto se pricalo, bice super. Nije lose ni ovako.
malo pre sam primio mail od njih `srecna nova godina`, taman se obradovah kad ono .gif sa deda mrazom! ni obavestenje, nista... koji su provajderi povecali/najavili, ako budem morao da potegnem MIK? ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Pusten mi je pun 1 mega ali izgleda da brzina nije stabilna. Osciluje izmedju 60 i 70 kb/s. Da bih video 100 kb/s i vise moram da ukljucim neki download accelerator program.
:: Evo sada i ja vidim da mi je router podešen na: 4095 / 252 :: Međutim, speedtest.net ne može da prebaci 1mb ni sa jednim evropskim gradom. Nešto rade, verovatno !! :: :: Danas sam slučajno sreo nekog tipa iz Telekoma i pitao kada će IPTV da se montira na centrali u Smed. Palanci? On kaže da je oprema već montirana ali da imaju nezadovoljavajući protok između Palanke i Smedereva, i dok to ne reše neće pustiti IPTV. :: :: Kako će se ovo ubrzanje ADSL-a odraziti na sve to, videćemo :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: :: Radi OK za sada S.Palanci: http://i298.photobucket.com/albums/mm264/pronex/Capture.jpg Download je konstantano 425 KB/sec sa paketom 4096/256 Kbps sa Rapidshare premium-a. A za IPTV poslednji info je za S. Palanku da su resili kapacitet opti-linka izmedju SP i SD i da ce pustiti odmah iza N. Godine. Video sam kako funkcionise, mada u zgradi centrale, i deluje sasvim OK. E sada to sve sigurno nece da radi na vecoj razdaljini od 1,5 Km od centrale. Stigli su i Routeri oni 520s sa WiFi i 4 lan porta koje zamenjuju.
:: Evo sada i ja vidim da mi je router podešen na: 4095 / 252 :: Međutim, speedtest.net ne može da prebaci 1mb ni sa jednim evropskim gradom. Nešto rade, verovatno !! :: :: Danas sam slučajno sreo nekog tipa iz Telekoma i pitao kada će IPTV da se montira na centrali u Smed. Palanci? On kaže da je oprema već montirana ali da imaju nezadovoljavajući protok između Palanke i Smedereva, i dok to ne reše neće pustiti IPTV. :: :: Kako će se ovo ubrzanje ADSL-a odraziti na sve to, videćemo :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: ::
Zandarm, odakle si? I ja sam na SEZAM-u ali se ništa nije promenilo. Na sajtu stoji od 01.01. Ovi što su na 2 Mb baš dobijaju pošto idu na duplo više. Ostalima je samo po 25% . Kako je to u realnosti pošto meni speedtest.net daje negde oko 660 Kb, što je baš donja granica. UL je još gori, negde oko 40.
Meni je sa 1.5 povećano na 2 mega. Izgleda da su najbolje prošli oni koji su imali 1 i 2 mega. Dobili su duplo. Mi sa 1.5 mega dobismo samo 25%. Treba se nadati da će spustiti cene na 1.800 RSD za taj paket. Inače, download sa Rapida ide 210 - 220kbs.
@arsaD & zeljkoa Meni je majka iz S. Palanke, a brat od tetke i dalje živi tamo. Brat od strica se oženio Plančankom i radio u Goši kao šef telefonskog servisa (ili kako se to već zvalo).
Pozz
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: I meni su jutros ubrzali za 768 na 1024kbit/s jos da spuste malo cenu bilo bi do ja. :: :: ::
Ma ne moraju da spustaju cenu,samo neka povecavaju brzine... Jbt,ja sam do pre 30 dana imao sugavi Mbit,sad imam 2,a od ponedeljka 4(zvao sam da mi povecaju)... Ludnica... 1 film 700MB=60min
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.