YUBC Net : Poštovani korisnici, Od 1. Januara 2009. godine svim korisnicima ADSL servisa će se povećati protok za odgovarajući paket. Novi ADSL paketi su:
1024/128 Kbps (povećanje sa 768/64 Kbps) 2048/192 Kbps (povećanje sa 1536/128 Kbps) 4096/256 Kbps (povećanje sa 2048/192 Kbps)
Od 1. Januara 2009. stari ADSL paketi više nisu u ponudi.
Za zahtevnije korisnike spremamo novi ADSL paket koji će imati znatno veću brzinu od pomenutih ADSL paketa. Sve informacije o novom paketu će biti dostupne na našem sajtu posle 1. Januara.
ohoho, lepo bogami... sad ce i sbb da prevazidju... a sto se tice cene, pricali su da ce pocetkom 2009 internet biti jeftiniji za 30% jos ako tako bude bice super.
Sky skini Cyber Load i skidas ko poludeo sa rapida bez problema
:: Vidim ja da mi se smesi jedan 8Mbit/s - ili 16 Mbit/s paketic...Jos samo kad bi ovi iz rapidshare vratili stari kapacitet download-a :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Moze link za taj Cyber Load?.........Google nista ne nalazi Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
:: Sky skini Cyber Load i skidas ko poludeo sa rapida bez problem :: :: :: :: Vidim ja da mi se smesi jedan 8Mbit/s - ili 16 Mbit/s paketic...Jos samo kad bi ovi iz rapidshare vratili stari kapacitet download-a :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Gade mi se ovi ADSL provajderi. Hvale se povećanjem protoka, a pogledajte šta vam daju. 2046/192 i 4096/256. Ja već tri meseca koristim u kanc 2046/256 za 2100din(sbb naravno). Kući sam na 5Mbit/1Mbit doduše prepaid al ja samo surfujem. Gmazovi(adsl) su ladno zakinuli 56kbps kod dvomegabitnog paketa. Ne trude se dovoljno. Treba njima malo grka da pošaljemo na vrata. a sta ti ja znam...
Sorry ja sam zeznuo stvar skidam Cyber Link Power dvd pa sam napisao cyber load a u stvari je Cyipt Load!!! Sorry
Evo i adrese mislim da ces morati samo da se snadjes da podesisis koji ti je modem ali mislim da ces se snaci!!! http://cryptload.info/download/
:: Moze link za taj Cyber Load?.........Google nista ne nalaz :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: :: Sky skini Cyber Load i skidas ko poludeo sa rapida bez problem :: :: :: :: :: :: :: Vidim ja da mi se smesi jedan 8Mbit/s - ili 16 Mbit/s paketic...Jos samo kad bi ovi iz rapidshare vratili stari kapacitet download-a :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Sve zavisi koliko ce da kosta ali..
24.12.2008. 21:36
status: user broj poruka: 7769
Uvazeni usamljeni kolega sa tim programom ne mozes u potpunosti da iskoristis ni 768/64 a kamo li 2048/192. Prosto i jednostavno bez premium naloga na rapidu nema pune brzine skidanja nego varira tokom dana, nekad je 20kb/s u periodu od 11-24h ali nocom i vikendom ide skoro puna brzina.
Jedino je muka sto sada premium ima male down kvote 2.500.000.000 bita dnevno sto je smesno i potrosi se za pet sest sati.
Izgleda da je jedino resenje oni Daum-ovi NEWS serveri `no limit` !!!
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Sorry ja sam zeznuo stvar skidam Cyber Link Power dvd pa sam napisao cyber load a u stvari je Cyipt Load!!! Sorr :: :: Evo i adrese mislim da ces morati samo da se snadjes da podesisis koji ti je modem ali mislim da ces se snaci!! :: http://cryptload.info/download :: :: :: :: Moze link za taj Cyber Load?.........Google nista ne nalaz :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: :: Sky skini Cyber Load i skidas ko poludeo sa rapida bez problem :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Vidim ja da mi se smesi jedan 8Mbit/s - ili 16 Mbit/s paketic...Jos samo kad bi ovi iz rapidshare vratili stari kapacitet download-a :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Sve zavisi koliko ce da kosta ali..
25.12.2008. 00:05
status: user broj poruka: 1475
Heheh... pazi ok meni preko crypt load-a skida konstantno 87kb/s e sad ja ne znam zato onda ne bi hteo da skida full protokom kad imam 768 a 90kb je max za taj protok!!! Pazi ne kazem, ima i kod mene faza kad se spusti jedno vrem na 20-30 kb/s ali to traje sat vremena! Inace lakse mi je to i cini mi se brze posto sam nekad skidao 11 delova po danu a sada sa ovim, programom 24 ladno!!! Ne znam, uvazavam i tvoje misljenje ali ja sam predlozio ovaj program zato sto imam super iskustvo sa njim!
:: Uvazeni usamljeni kolega sa tim programom ne mozes u potpunosti da iskoristis ni 768/64 a kamo li 2048/192 :: Prosto i jednostavno bez premium naloga na rapidu nema pune brzine skidanja nego varira tokom dana, nekad je 20kb/s u periodu od 11-24h ali nocom i vikendom ide skoro puna brzina :: :: Jedino je muka sto sada premium ima male down kvote 2.500.000.000 bita dnevno sto je smesno i potrosi se za pet sest sati :: :: Izgleda da je jedino resenje oni Daum-ovi NEWS serveri `no limit` !! :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Sorry ja sam zeznuo stvar skidam Cyber Link Power dvd pa sam napisao cyber load a u stvari je Cyipt Load!!! Sorr :: :: :: :: Evo i adrese mislim da ces morati samo da se snadjes da podesisis koji ti je modem ali mislim da ces se snaci!! :: :: http://cryptload.info/download :: :: :: :: :: :: :: Moze link za taj Cyber Load?.........Google nista ne nalaz :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: :: :: :: Sky skini Cyber Load i skidas ko poludeo sa rapida bez problem :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Vidim ja da mi se smesi jedan 8Mbit/s - ili 16 Mbit/s paketic...Jos samo kad bi ovi iz rapidshare vratili stari kapacitet download-a :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sve zavisi koliko ce da kosta ali..
25.12.2008. 06:35
status: user broj poruka: 7769
letos sam sa premiumom skidao po 120-140 fajlova dnevno. Premium je keva za male (5-25mb) fajlove poput recino stripova i sl...
I ja koristim CL pogotovu sto radi bez greske sa nekoliko servera.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Heheh... pazi ok meni preko crypt load-a skida konstantno 87kb/s e sad ja ne znam zato onda ne bi hteo da skida full protokom kad imam 768 a 90kb je max za taj protok!! :: Pazi ne kazem, ima i kod mene faza kad se spusti jedno vrem na 20-30 kb/s ali to traje sat vremena :: Inace lakse mi je to i cini mi se brze posto sam nekad skidao 11 delova po danu a sada sa ovim, programom 24 ladno!!! Ne znam, uvazavam i tvoje misljenje ali ja sam predlozio ovaj program zato sto imam super iskustvo sa njim :: :: :: :: Uvazeni usamljeni kolega sa tim programom ne mozes u potpunosti da iskoristis ni 768/64 a kamo li 2048/192 :: :: Prosto i jednostavno bez premium naloga na rapidu nema pune brzine skidanja nego varira tokom dana, nekad je 20kb/s u periodu od 11-24h ali nocom i vikendom ide skoro puna brzina :: :: :: :: Jedino je muka sto sada premium ima male down kvote 2.500.000.000 bita dnevno sto je smesno i potrosi se za pet sest sati :: :: :: :: Izgleda da je jedino resenje oni Daum-ovi NEWS serveri `no limit` !! :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Sorry ja sam zeznuo stvar skidam Cyber Link Power dvd pa sam napisao cyber load a u stvari je Cyipt Load!!! Sorr :: :: :: :: :: :: Evo i adrese mislim da ces morati samo da se snadjes da podesisis koji ti je modem ali mislim da ces se snaci!! :: :: :: http://cryptload.info/download :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Moze link za taj Cyber Load?.........Google nista ne nalaz :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sky skini Cyber Load i skidas ko poludeo sa rapida bez problem :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Vidim ja da mi se smesi jedan 8Mbit/s - ili 16 Mbit/s paketic...Jos samo kad bi ovi iz rapidshare vratili stari kapacitet download-a :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647299. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.