Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
ADSL u svim osnovnim i srednjim skolama u Srbiji
STRANA 1 OD 1
kidemaster ADSL u svim osnovnim i srednjim skolama u Srbiji 17.12.2008. 10:37 T13846

status: user
broj poruka: 46

http://www.vesti.rs/Vesti/Telekom-uvodi-ADSL-internet-u-sve-osnovne-i-srednje-skole.html

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Da li to znaci da ce morati da osposobe i sve telefonske centrale u Srbiji (DSLAM), pa ce i ostali stanovnici moci, konacno, da osete drazi ADSL-a?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Akcije 17.12.2008. 11:03 #84194

broj poruka: 6657
Nakon ovog naprednog projekta (reklame), planira se za iduće desetljeće, da svaka škola u Srbiji dobije i toplu vodu, a posle, čak i toalet.
Nadležni kao problematičnu navode proceduru dobijanja tople vode, koja je tek nedavno otkrivena i još nije ekonomski isplativa za masovnu upotrebu.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

FatZadd IDI BEGAJ 17.12.2008. 11:12 #84196

broj poruka: 140
Osecam da ce izbori uskoro.....

A sta je sa onim skolama koje nemaju digitalnu centralu, ili jos gore telefon!!!!!

A sto kaze kamarad Pisko,znam neke skole koje nemaju grejanje,imaju poljski toalet itd....
A sve centrale ce osposobiti tamo negde oko nove 2042....

Slavuj ... 17.12.2008. 11:29 #84200

broj poruka: 2236
Banana zemlja, zato što su banane jeftinije od jabuka.

...naduvali mu jaja na 10 atmosfera...
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Kad smo već kod adsl-a 17.12.2008. 12:22 #84204

broj poruka: 3743
Juče je iz Telekoma stigao odgovor na moju prijavu za adsl. JEEEEEEEEE, posle tačno godinu i tri meseca. Odgovor je bio da nemaju `materijala` za postavljanje interneta!!!
a sta ti ja znam...

Zmajko Re: Kad smo već kod adsl-a 17.12.2008. 16:29 #84222

broj poruka: 1228
Hehehehe... Sve u roku

:: Juče je iz Telekoma stigao odgovor na moju prijavu za adsl. JEEEEEEEEE, posle tačno godinu i tri meseca. Odgovor je bio da nemaju `materijala` za postavljanje interneta!!
:: a sta ti ja znam..
::
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs