Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Da li se ovo nekad nekome desilo???
STRANA 1 OD 1
diavolonbg Da li se ovo nekad nekome desilo??? 10.12.2008. 00:15 T13665

status: user
broj poruka: 316

Treba da sredim drugaru PC! Ima problem sa netom! Sezampro ADSL! Modem je Actiontec,bio je i menjan! Problem je sto se nakon nekoliko minuta od konektovanja resetuje konekcija iz cista mira! Nije odredjen vremenski period,samo odjednom BOOM! Sta bi mogla da bude! Ajde ljudi,frka mi je!!!THANKS!
Probao sam modem i u drugom stanu(druga linija) isto se desava! Proban je i na mom kompu,isto sranje!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 10.12.2008. 00:21 #82999

broj poruka: 12057

Izgleda je vreme da se menja ponovo čim puca net ne svim mašinama. Modemi koje Sezam da je su jeza da te uhvati. Neka lik zove Sezem i kaće im da dolazi po treći modem ili neki peti koji radi inače cepa ugovor i prijatno.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Pisko 2+2= 10.12.2008. 00:22 #83000

broj poruka: 6657
je 4.... iako i ti znaš rezultat, pa, očigledno je da je i ovaj modem neispravan. Da si ga overklokovao, pa da ga `oladiš.... ovako, očigledno je neispravan. Pregreva se ili dolazi u zaglupljujuće stanje sam od sebe. E.sad, zašto misliš da nakon jednog neispravnog svi ostali moraju biti ispravni.... ne znam.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

diavolonbg Re: 2+2= 10.12.2008. 00:39 #83003

broj poruka: 316

:: je 4.... iako i ti znaš rezultat, pa, očigledno je da je i ovaj modem neispravan. Da si ga overklokovao, pa da ga `oladiš.... ovako, očigledno je neispravan. Pregreva se ili dolazi u zaglupljujuće stanje sam od sebe. E.sad, zašto misliš da nakon jednog neispravnog svi ostali moraju biti ispravni.... ne znam
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
::
::

Ne znam,ali imam osecaj da treba samo neka glupost da se podesi i to je to... 3 modema je promenio i na svakom isti problem! Uzas!!! Popizdeo sam!!!
Equinoxe Re: 10.12.2008. 01:10 #83008

broj poruka: 12057

Nema šta ti da podešavaš na modemu. Setup je tako urađen da ti sve završi, čak i pravljenje konekcije. Bukvalno, izvadiš modem iz kutije, bocneš, instlairaš softvare sa CD-a, tj drivere gde on sve završi i to je to. Nema potrebe za mudrovanjem. Možda je neka loša serija krševa.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Pisko Baš tako... 10.12.2008. 08:01 #83020

broj poruka: 6657
Da se to dešava samo na jednom računaru sa istim modemom... ok, pa da se pregleda podešavanje samog modema, ali, pošto se isto ponaša na drugim računarima - onda je do modema.
Znam na šta misliš: da je virus (ili taj tvoj kolega kao virus) prčkao po portovima i NAT podešavanjima modema.... ali to ne bi dovelo do resetovanja već ne bi radio nikako ili bi radio kilavo - ali stalno, bez resetovanja. Tako da nije to. Možda dobiješ neispravan modem, vratiš ga `servis`, oni ti daju drugi (iz iste serije, sa istom falinkom, koji im je neko drugi već vratio, a tvoj daju novoj ovci...) i tako u krug. Možda im je recimo, broj od 4 puta vraćenog modema mera da ga proglase stvarno neispravnim, da se ne bi sami bakchali sa njim, ko` zna...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

-ShonE- re 10.12.2008. 08:28 #83026

broj poruka: 3529
Ma zboravi na te krs usb modeme, ili nek nabavi router adsl ili nek predje kod drugog provajdera koji ce mu u startu potpuno free dati router.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
atis re 10.12.2008. 14:09 #83055

broj poruka: 21
Probaj da zamenis spliter ponekad i to pukne. Ljudi menjaju modem ko blesavi pa nista a na spliter zaborave.
rasha44 Re: re 10.12.2008. 14:46 #83064

broj poruka: 1492
Modem je sigurno sh*t, ali obavezno proveri sve fizičke konekcije na modemu, spliteru i kompjuteru.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: Probaj da zamenis spliter ponekad i to pukne. Ljudi menjaju modem ko blesavi pa nista a na spliter zaborave.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs