Wireless net AP - Restart direktno iz Viste - Kako?
STRANA 1 OD 1
alexi
Wireless net AP - Restart direktno iz Viste - Kako?
05.12.2008. 19:17
T13579
status: user broj poruka: 677
Drugarica ima mali problem sa wireless netom, tacnije njenim APom. Buduci da su joj AP montirali u kutiju odmah ispod antene na krovu, malo je teze doci do njega, i restartovati ga rucno. Jednom mi je serviser mog wireless provajdera pokazao kako se to radi preko Windowsa, ali ne mogu toga da se setim - bilo je davno. Probali smo da ga iskljucimo iz struje, ne vredi. Rebootujemo ga kada se povezemo na antenu, ali nema poente. Moze li se to softverski odraditi?
nadji opciju restore factory defaults ili settings....
a struja ne moze imas reset dugme na njemu, obicno pozdi koje treba da se pritisene (uglavnom olovkom, jer je uvuceno, ili je bas malo dugmence) i da se drzi par sekundi.. onda ti sve, cak i pass stavi na default.
nisi ti bas jasno opisao sta je problem uglavnom cim mu mozes pristupiti netraba ti rest AP-a,mozda je samo rastelovan,proveri podesavanja, umeju i sami da se presteluju?
192.168.1.1 je IP od Tp-linka recimo a mi neznamo koji je doticni
... sto crvenim boldovanim slovima pise: In order to these settings take effect, you need to reboot the system. Rebootovao sam i AP u Visti, opet se isto pojavljuje. Rebootovao sam i Vistu, opet se to pojavljuje. AP jeste TP - Linkov.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.