Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
KBCnet Wireless Najgori internet na svetu
STRANA 1 OD 1
Losnet KBCnet Wireless Najgori internet na svetu 19.11.2008. 21:23 T13287

status: user
broj poruka: 3
Preporucujem svim ljudima koji nezele da polude od loseg interneta da neuzimaju SUGAVI KBCnet Wireless jer je toliko jadan da nemam reci ping 400-999 conekcija je gubi stalno. Upload skoro i da nema sliku da uplaod treba 2sata
2 majstora po gradu ceka se i do 30dana Osoblje u call centru : Drski,bezobrazni,podmiceni
Nazlost posto u srbiji ima puno korupcije ovaki provajderi mogu da rade....kbcnet placa telekomu upload dovoljan za 2coveka a ima 1000 tako da nemozete da udjete u stranicu ceka se i do 10min i stalno pise waiting to..... Ovu gamad treba zaustaviti zato apelujem neuzimajte ovaj internet jer cete ko ja poceti da cupate kosu sa glave online game nemoze to da znate odma...ja sam rekao sta sam imao..ali to neznaci nista kad oni podmicuju-mito ljude na visokom polozaju.....cena kbcneta je ogromna pogledajte i sami https://www.kbcnet,rs....Ja se nadam da cu se 1 dan preseliti u hrvatsku i imati 8mb net za 20eura.......ili bolje u fr 24mb za 20eura............Stacemo ostaje samo da se nadamo da ce doci neka normalna vlada i krenuti napred sa Srbijom....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Skoves 19.11.2008. 21:29 #80060

broj poruka: 237
Promjeni provajdera zar je to tesko nisi vjencan za kbc

Losnet KBCNET LOW 19.11.2008. 22:49 #80087

Nisam u mogucnosti da uzmem drugi trenutno nemam fixni a nevidim Maxnet tako da ostaje samo da cekam Wimax ALI KBCnet LOW
Losnet safafasfsaf 19.11.2008. 22:56 #80091

Upalim cod4 i ping 656 connection interupted,,,,izadjem reko ae da gledam simpsons http://watchthesimpsonsonline.com/ i nemoze sugavi uplaod nemoze da ucita ...SAD SAM SE IZNERVIRAO samo pogledajte koliko ljudi pise o kbcnetu da je najgori!!!!!
Saske ... 20.11.2008. 00:35 #80114

broj poruka: 1117
meni direct download i torenti rade savrseno, gotovo non stop su u full-u...ali zato kad ocu da surfujem...nema sile...ne znam koji je to trip, ali nece da otvara stranice, krene krene pa stane...ili nekad oce,ali zato dok se jedna stranice ucitava drugu ne smem ni slucajno da otvaram jer se onda totalno ubaguije i kaze server not risponding i prc...a kad burazer nesto radi na drugom kompu, ja mogu samo da se upucam...ustvari, onda ni on ni ja ne mozemo nista...jednostavno nece da salje rikvestove ili sta li vec, a download radi bez ikakvih problema...to mi uopste nije jasno...

Overclocking is the way of life!!!

zeljkoa Re: ... 20.11.2008. 00:47 #80116

status: admin
broj poruka: 714
:: jednostavno nece da salje rikvestove ili sta li vec, a download radi bez ikakvih problema...to mi uopste nije jasno..

E to je već standardni problem za Wireless. Ti od provajdera primaš dosta jak signal i zato ti download radi korektno. Kada treba da pošalješ neki zahtev, sve se zaglupi jer tvoj uređaj ( AP ili kartica, šta već koristiš ) nema dovoljno snage da dobaci signal do provajdera. Proveri da li ti je antena dobro usmerena. Ja sam nekada imao slične probleme. Download radi, a upload ni da pipne - sve je bilo posledica lošeg signala. Uopšte nemoj da gledaš kakav signal ti imaš, već pitaj provajdera kako oni vide tebe i kakav je signal od tebe ka njima.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 20.11.2008. 00:52 #80118

ja imam konekciju 512/256...kad radi torent, onda upload ide bez ikakvih problema 25-28KB/s tako da to sa losim signalom mislim da otpada kao mogucnost...ne mi jasno opste...

dragonover probaj da 20.11.2008. 03:01 #80129

broj poruka: 68
ogranicis upload u torent manageru na recimo 15kB/s

:: ja imam konekciju 512/256...kad radi torent, onda upload ide bez ikakvih problema 25-28KB/s tako da to sa losim signalom mislim da otpada kao mogucnost...ne mi jasno opste..
::

vIRUS cOMPUTERS kad ja tamo a ono medjutim, premda iako ali mozda svakako

Saske ... 20.11.2008. 10:31 #80141

pa nisam pocetnik, znam i ja ponesto...nije do torenta, to zagusenje se javlja i kad torent radi punom brzinom i kad je ugasen...znaci samo browser upaljen i nista vise...i opet nece...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs