voleo bi da znam kako stoje stvari kod vas sa game serverima tj sta se igra,gde se igra ,kakvi su vam pingovi i preko kog ISP-a nemogu bas da menjam svaki mesec novog provajdera pa bih voleo cuti vasa iskustva ponajvise me interesuje kako stoje stvari sa Telekomovim ADSL-om jer onaj ugovor od godinu dana ce me izludeti ako je ping preko njih visok necu vise da slusam price da to ima veze sa brzinom interneta sto je manje vise netacno ,znam takve koji preko modema igraju neke strategije iako imaju wireless i preko 2 Mbita gde ih server izbacuje zbog loseg pinga
Do nedavno se pikalo kod mene Cod4,igrao sam na serverima u CRO i grckoj.Nije bilo uopste pinga.Ali neka dalja zemlja,i vec je druga prica,a ping mi je izmedju 70 i 100. A CS sam redovno pajao,na domacim serverima,tu nema reci o pingu!
Sa 70 do 100 pingom sam redovno bio 1. ili 2 u cod4 na full detaljima.Tako da nema reci o tome,da je smetao ping,a serveri su redovno puni bili.Imam ADSL preko ptt-a.
ma ocu da uporedim vasu realnost igranja na internetu kod razlicitih provajdera nasparam mojih igra nije momentalno bitna ping na 82.193.208.185 je 650 sa DVA izgubljena paketa
ja igram cs 1.6 ping mi je od 15-30 na serbian gamers...sto dalje igram npr.nemacka,francuska ping je oko 100 i nemoze da se igra,o s.americi da i ne pricam..neznam kako je za druge igre..inace ja sam na sbb kablu...pozz
jaasno je meni da je pozeljan ping ispod nekih 100 nego ja ga nemam i sad trazim sto vise gejmera da mi kazu preko kog provajdera oni mogu to da ostvare na nekim nama bliskim servirima normalno ping na serbiangamer mi je isto oko 500
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.