:: I meni download za 50%, Telekom ADSL!! :: :: Pozdrav :: :: :: Sve je super, ali izgleda da ovi iz Telekoma ne vole multyplayer pa zato nikako nepovecavaju Upload .NARODE AJMO DA PISEMO PETICIJU ZA POVECANJE UPLOADA.
Sad ce da smanje DL duplo, pa ce se UL povecati sa 1:12 na 1:6. Virtuelno duplo. Ionako internet nije opipljiva stvar i nema sta da vas cudi :) A i vec jednom se mora krenuti u korak sa svetskim trendovima.
Na telekomovom sajtu mi pise 768/64, ali mi u stvarnom zivotu ne skida vise od 52kb/s, kao i poslednjih godinu i nesto.
Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
Pravo da ti kazem, u roku od 2 dana se skine sve sto ti treba, tako da sada uglavnom zvrji neiskoriscen, prvo toliko mi je napunjen komp da vise nemam mesta gde da smestam podatke, rezem redovno dvd-ove al ne vredi, a sto se tice rapida serveri su im preoptereceni tako da preko njega ne mogu da iskoristim full punu brzinu koju posedujem, tek u nekim trenucima, obicno ide od 300-500kb/s!
:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovo je moj trenutni net kod kuce, ne smem da pricam sta i kako :: :: :: :: :: :: http://www.speedtest.net/result/348336459.pn :: :: Auuuuuuuuuuu daj malo
Vidim da neki jos nisu dobili povecanje downloada za 50 %. Juce kad sam dosao kuci oko 14 casova kod mene je bilo povecanje oko 50%. Ja imam 1 MB ADSL TELEKOM.A EVO I DOKAZA
Proverili bi mi ali ne stizemo od mahanja repicem !!!
01.11.2008. 11:17
status: user broj poruka: 7769
Mamicu im monopolisticku, ne podizu UPLOAD sto je osnova neke normalne komunikacije, kumasin u dalekoj australiji ima 1024/256 a ja sam do skoro imao 1024/128 a sad imam 1536/128 i imam subjektivni osecaj da sam zakinut.
Telekom ADSL, Novi Beograd . . . . . . još uvek ništa. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: kod mene mrka kapa-nista, ni promil razlike :( ...jedino ako nisu ubrzali gresko UP : :: :: Ima li ovde jos neko na ovo provajderu da javi kako je kod njega :: :: :: - A N G E L - :: ::
Znao sam da ce biti i ovakve reakcije, nisam majke mi, nemam razloga za tako nesto, pa kad sam ja nesto nerealno postovao ovde na berzi! Uostalom kako sam mogao da odradim u photoshop-u i da postavim i to na njihovom sajtu(speedtest.net)!? Postavio sam da bi drugi mogli da vide koliki je u stvari download i upload moguc trenutno preko telekoma, sto znaci da ce u nekoj skorijoj buducnosti doci mozda do nekog bitnijeg povecanja!
:: Zezas,ovo si photshopom uradi :: :: :: TMI = Too Much Information :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovo je moj trenutni net kod kuce, ne smem da pricam sta i kako :: :: :: :: :: :: http://www.speedtest.net/result/348336459.png
:: Znao sam da ce biti i ovakve reakcije, nisam majke mi, nemam razloga za tako nesto, pa kad sam ja nesto nerealno postovao ovde na berzi! Uostalom kako sam mogao da odradim u photoshop-u i da postavim i to na njihovom sajtu(speedtest.net)! :: Postavio sam da bi drugi mogli da vide koliki je u stvari download i upload moguc trenutno preko telekoma, sto znaci da ce u nekoj skorijoj buducnosti doci mozda do nekog bitnijeg povecanja :: :: :: :: Zezas,ovo si photshopom uradi :: :: :: :: :: :: TMI = Too Much Information :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovo je moj trenutni net kod kuce, ne smem da pricam sta i kako :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.speedtest.net/result/348336459.png
Svaka cast,mogu samo da zamislim kako to pici naspram mojih 666kb/s - 48kb/s
TMI = Too Much Information
:: Znao sam da ce biti i ovakve reakcije, nisam majke mi, nemam razloga za tako nesto, pa kad sam ja nesto nerealno postovao ovde na berzi! Uostalom kako sam mogao da odradim u photoshop-u i da postavim i to na njihovom sajtu(speedtest.net)! :: Postavio sam da bi drugi mogli da vide koliki je u stvari download i upload moguc trenutno preko telekoma, sto znaci da ce u nekoj skorijoj buducnosti doci mozda do nekog bitnijeg povecanja :: :: :: :: Zezas,ovo si photshopom uradi :: :: :: :: :: :: TMI = Too Much Information :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovo je moj trenutni net kod kuce, ne smem da pricam sta i kako :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.speedtest.net/result/348336459.png
Meni je povećan net juče na 2.0 Mbps, ali preko Rapida nisam uspeo da idem preko 180 kbps, što mu u odnosu da dosadašnjih 160 kbps i nije neko povećanje. Do mojega...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.